SOLIS – that is the name for Your home!

STAN, Novi Sad, Nova Detelinara, 35 m2

Novi Sad Nova Detelinara STAN 35 m2400 EUR

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 9283062, NOVI SAD, NOVA DETELINARA, 35 m2, JEDNOIPOSOBAN.

Oglašavamo izdavanje nameštenog stana u blizini Bulevara Evrope, koji je dvorišno orijentisan sa dva parking mesta. Stan je funkcionalnog rasporeda, moderno namesten, prilagodjen životu kako jedne osobe tako i tročlane porodice. Postoji zasebna spavaća soba sa izlazom na mali hodnik koji povezuje kupatilo i veći dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom. Predsoblje opremljeno potrebnim plakarima. Velika funkcionalna, nameštena terasa. Klima servisirana i dopunjena, nova mašina za veš, tv, internet EON paket. U neposrednoj blizini stana (od 10m do 20m od ulaza u zgradu) saobracaju linije, 7, 3, 13 a nesto dalje i linija 8.

Takodje, u neposrednoj blizini su vrtic, osnovna i srednja škola kao i Fimek fakultet, kao i brojni marketi: univer, roda, idea, lidl, pepco. Grejanje centralno. Iznos računa iznenađujuće nizak. Komšiluk kulturan i miran, bez buke i problema uz poštovanje kućnog reda. 

Stan vam omogućava da imate i mir i funkcionalnost.  Za sve ostale informacije pozovite.

KONTAKT: Jovan Bugarski, agent prodaje, licenca broj: 3927, mob.: 069/190 12 77. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)