СОЛИС – имя вашего дома!

Дом, Samostalna, Bački Petrovac, Širi centar

Bački Petrovac Širi centar Samostalna 380 m2227.000 EUR

Подробное описание сообщеня

Šifra: 3003506 BAČKI PETROVAC; ŠIRI CENTAR; ODLIČNA, KVALITETNO GRAĐENA KUĆA KOMPLETNO NAMEŠTENA SA VRHUNSKIM NAMEŠTAJEM!

Izdavajamo iz ponude samo za VAS, ovu odličnu porodičnu, spratnu kuću u prelepom, mirnom delu Bačkog Petrovca. Kvalitena je građena. Zidovi su od sitne cigle. Izolovana je demit fasadom. Kuća se sastoji od dve celine. Prvi je ulični objekat koji u svom sasatvu ima dva dvosobna stana i podrum ispod cele kuće. Drugi deo kuće je prizemni objekat sa dve sobe i kupatilom na to se doveuhe u dnu dvorišta velika dupla garaža sa pušnicom i radionicom. Zbog toga su na kući dva priključka za gas i odovojen je sistem etažnog grejanja. KUĆA JE MALO KORIŠTENA, VLASNICI SU VRLO RETKO  PROVODILI VREME U NJOJ. ZBOG TOGA JE U IZUZETNOM STANJU. PARKETI, STEPENIŠTE, KERAMIKA , MERMERNI PODOVI.. sve je vrhuskog kvaliteta i pažljivo birano pri kupovini u inostranstvu i doneto na ugradnju u Srbiju. KOMPLETAN NAMEŠTAJ I KUHINJE SA SVIM STOLOVIMA, STOLICAMA, KOMODAMA , TEPISIMA , ITD. OSTAJU U KUĆI I U CENI SU. Sve je obezbeđeno alarmnim sistemom i pod stalnim monitoringom!

ZA SVE DETALJE I ODOGOVORE NA PITANJA POZOVITE Zdenka Peršaja, dir.prodaje na mob.065/2019-006, licenca br.1041 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231) 

Похожие объекты