SOLIS – that is the name for Your home!

House, Samostalna, Novi Sad, Adice

Novi Sad Adice Samostalna 168 m2350.000 EUR

Detailed description of advertisement

Šifra: 3003427, Prodaja kuća, Novi Sad, Adice, 168 m2, plac 389 m2

Oglašavamo prodaju novije kuće koja se nalazi na kraju Telepa, početak Adica. Kuća je građena od 1998.i useljena 1999. Kompletno završena 2004. Zidana je švapskom ciglom prizemlje, debljina zida 52 cm te klima nije potrebna. Sprat je takođe zidan ciglom, tzv. sendvič - zid, debljina stiropora 3 cm, debljina zida 50 cm. Stolarija je drvena, unikatna izrađena u radionici "Renie", po meri, dupla stakla. Grejanje je centralno na gas, ali su izgrađena dva dimnjaka, jedan za gasni kotao a drugi za peć na čvrsto gorivo.

Ova kuća se prostire na 168 kvadratnih metara i nudi obilje prostora za udoban život. U prizemlju dnevni boravak sa prirodnom svetlošću je idealan za okupljanje porodice i prijatelja, dok je trpezarija u sklopu kuhinje gde ima dovoljno prostora za pripremu obroka i obedovanje. Iz trpezarije se ulazi u spavaću sobu. Na spratu tri spavaće sobe pružaju dovoljno mesta za svakog člana porodice. Svaka soba je prostrana i opremljena ormarima za odlaganje stvari, a u degažmanu je prijatan ambijent za opuštanje.

Ova kuća je idealna za one koji žele da se usele u novi dom bez velikih dodatnih ulaganja .Nalazi se u mirnom i živopisnom kraju, udaljenom od gradske gužve, ali istovremeno blizu svih neophodnih objekata i sadržaja. Njena povoljna lokacija omogućava vam da uživate u privatnosti i miru, dok vam pruža lak pristup školama, prodavnicama, parkovima i drugim pogodnostima. Za više informacija, molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona.

Kontakt: Vujadin Kekić, broj telefona: 064/941-00-75, menadžer prodaje, broj licence 1887, (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544)