SOLIS – that is the name for Your home!

Apartment, Three-room apartment, 89m2, Novi Sad, Centar

Centar Three-room apa... floor 3 od 3 CENTRALNO288.400 EUR
3.240,45 EUR/m2

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 1047532 NOVI SAD, CENTAR, TROSOBAN, 89M2

Oglašavamo namešten trosoban stan koji se nalazi u srcu grada,  središtu dešavanja, čineći ga idealnim mestom za život. Njegov ulaz vodi direktno iz Železničke ulice, pružajući praktičnost i privatnost uz pomoć daljinskog upravljanja kapijom koja vodi do dve garaže, namenjene za parkiranje većeg i manjeg automobila. Osim toga, postoji i ulaz iz druge ulice, opremljen interfonom za dodatnu bezbednost.

Unutar stana su sprovedeni značajni radovi na renoviranju, pružajući modernu i funkcionalnu unutrašnjost. Stan je opremljen svim potrebnim sadržajima kako bi udovoljilo vašim potrebama. Posebno je vredno napomenuti da stan poseduje kako tavanski, tako i podrumski prostor, pružajući dodatan prostor za skladištenje ili druge svrhe.

Za vašu udobnost tokom hladnih zimskih dana, stan je opremljen centralnim grejanjem koje je veoma efikasno. Osim toga, postoje i dva klima uređaja koji će vam omogućiti prilagođavanje temperature prema vašim željama tokom letnjih meseci.

Jedinstvena karakteristika stana je njegova mogućnost podela na dve zasebne celine, sa dvoje ulaznih vrata. Jedno vodi direktno na terasu, dok drugo vodi u prostrano predsoblje. Ovo je idealno ako želite da koristite deo stana za poslovne svrhe ili stanovanje dve porodice, održavajući istovremeno privatnost unutar glavnog dela stana.

Važno je napomenuti da je stan dobro izolovan od buke, a nema stanara iznad, što će doprineti mirnom i tišem okruženju. Takođe, stan se nalazi u staroj zgradi sa prelepim salonskim karakterom, što se manifestuje visokim plafonima i karakterističnim arhitektonskim detaljima koji dodaju poseban šarm i karakter prostoru. Ovo je zaista jedinstvena prilika za život u srcu grada sa svim modernim udobnostima i luksuzom prostora.

KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)