СОЛИС – имя вашего дома!

Квартира, 2,5 комнатмая, 71m2, Novi Sad, Salajka

Salajka 2,5 комна... Этаж 2 od 4 GS164.800 EUR
2.321,13 EUR/m2

Подробное описание сообщеня

ŠIFRA: 1047428 Prodaja, DVOIPOSOBAN STAN, SALAJKA, Novi Sad
Lokacija: Stan se nalazi na Salajci, sa dobrim pristupom svim potrebnim sadržajima kao što su prodavnice, restorani, škole, vrtići i javni prevoz. Ovo je često bitan faktor prilikom izbora stambenog prostora.
Sprat: Stan se nalazi na idealnom drugom spratu, što može značiti da nije previše visoko, ali i dalje omogućava lep pogled sa terasa.
Struktura stana: Stan ima prostran dnevni boravak sa kuhinjom. Dve spavaće sobe pružaju dovoljno privatnosti. Dva kupatila su praktična i olakšavaju jutarnje i večernje rutine. Hodnik omogućava dobar protok između prostorija, a dve terase mogu biti savršeno mesto za opuštanje ili uživanje na otvorenom.
Uknjiženost: Stan je uknjižen.
Zajednički parking prostor: Dvorišni parking prostor je praktičan i oslobađa stanare potrebe za traženjem parking mesta na ulici.
Udoban i funkcionalan stan na dobroj lokaciji sa svim potrebnim sadržajima. Stan bi mogao biti odličan izbor za pojedince, parove ili porodice koje traže prostor za udoban život.
KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)
 

Похожие объекты