СОЛИС – имя вашего дома!

Квартира, Трехкомнатная, 71m2, Novi Sad, Stanica - SUP

Stanica - SUP Трехком... Этаж 2 od 5 CENTRALNO193.130 EUR
2.720,14 EUR/m2

Подробное описание сообщеня

ŠIFRA: 1048060, STANICA, TROSOBAN STAN, 71M2....

Prodaje se izuzetan trosoban stan u Novom Sadu na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu, spojen sa kompleksom Kraljev Park, a po sadržajima, daleko bolji od njega. Stan se nalazi na idealnom 2. spratu od ukupno 5 spratova. Stan je vrlo svetao i dvostrano orijentisan. Termički izuzetan, zimi toplo, leti prijatno, bez potrebe za klimom.

Stan se nalazi u blizini, i između dve državne osnovne škole sa tradicijom, i u blizini jedne privatne osnovne škole. Nalazi se u blizini dva državna vrtića, i jednim privatnim vrtićem. Preko puta zgrade u kom se stan nalazi je državni Dom zdravlja, jedan od najbitnijih u gradu- Jovan Jovanović Zmaj, poznat kao dom zdravlja Zmaj Ognjena Vuka. Stan je pogodan za ordinacije bilo kog tipa.

Ispred zgrade se nalazi zeleni park, dok u dvorištu zgrade postoji privatan prostor, zelenilo kakvo ne možete naći ni u okviru ijedne zgrade u Novom Sadu danas, sa dečjim igralištem i roštiljem, kao i sa nadstrešnicom namenjen stanarima, što se može videti na fotografiji. Postoji pešačka kapija-prolaz sa ključem ka Kraljevom parku koji kupac stana dobija kao benefit prilikom kupovine ovog stana.

Ulazna vrata stana su sigurnosna Bosal Lux, na svim prozorima se nalaze komarnici Vipol kao i panelne zavese Vipol izuzetnog kvaliteta. Komarnici magnetnog tipa Vipol se nalaze i na dvostrukim balkanskim vratima iz jedne od soba. Na manjoj terasi stan poseduje hladnu ostavu, uradjeno u PVC profilima marke Veka. Rasveta u stanu je Eglo Austria koji kupac dobija u ceni.

Stan je unikatan, kupatilo Geberit ugradni sistem, Marazzi Hatria keramika i sanitarije, Kolpasan vrhunska galanterija.

Stan poseduje pripadajući prostor u podrumu, koji se od strane stanara koristi kao ostava i biciklana. Stambena zajednica ima redovne i stabilne prihode, pa je zgrada održavana i nedavno kompletno okrečena. Lift je XL veličine, brz i bez kvarova.

U cenu je uračunata sva navedena oprema, i više od toga, što se može videti neposredno prilikom posete stanu koji se prodaje.

U zgradi postoji kvalitetan sistem video nadzora, kojem možete lično pristupati, kao i magnetno zaključavanje ulaza sa kontrolom pristupa putem čipova. U hodnicima zgrade svetla se pale senzorski automatski. Mali broj stanova i samo 5 spratova. Za više informacija pozovite.  


KONTAKT: Nevena Milovanović Šević, menadžer prodaje, licenca broj: 3961, telefon: 064/244-62-53 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)