SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGZašto se u Srbiji sve češće kupuju montažne kuće

Zašto se u Srbiji sve češće kupuju montažne kuće (140)

SOLIS-NEKRETNINE 14-Nov-23 1

Kupovina montažnih kuća postaje sve popularnija širom sveta, uključujući i Srbiju. Postoji nekoliko razloga za porast popularnosti montažnih kuća.

Urbanizacija utiče na vrednost nekretnina

Urbanizacija utiče na vrednost nekretnina (211)

SOLIS-NEKRETNINE 19-Oct-23 2

Urbanizacija gradova je uvek značajna tema iz više razloga, a neki od ključnih faktora uključuju:

Šta su samoodržive nekretnine

Šta su samoodržive nekretnine (274)

SOLIS-NEKRETNINE 16-Sep-23 1

Samoodržive nekretnine, takođe poznate kao održive ili ekološki prihvatljive nekretnine su građevine i domovi, koji su dizajnirani i konstruisani sa posebnim naglaskom na smanjenje njihovog ekološkog uticaja i povećanje efikasnosti u upotrebi resursa. Ovi objekti su osmišljeni tako da minimiziraju negativne uticaje na životnu sredinu i često se koriste principi održivog razvoja.

Idealna nekretnina

Idealna nekretnina (304)

SOLIS-NEKRETNINE 07-Sep-23 1

Idealna nekretnina je subjektivna koncepcija i može se razlikovati od osobe do osobe, jer zavisi od individualnih potreba, preferencija i ciljeva. Ono što jedna osoba smatra idealnom nekretninom može biti potpuno različito od onoga što druga osoba smatra idealnim.

Investiciono tržište nekretnina

Investiciono tržište nekretnina (334)

SOLIS-NEKRETNINE 14-Aug-23 0

Investiciono tržište nekretnina, odnosi se na segment tržišta gde se vrši prodaja, kupovina i razmena nekretnina sa ciljem ostvarenja profita putem kapitalnih dobitaka, zakupa ili drugih finansijskih strategija. Ovo tržište uključuje razne tipove nekretnina kao što su stambene, komercijalne i industrijske nekretnine.

Koji su rizici samostalne kupovine nekretnine

Koji su rizici samostalne kupovine nekretnine (544)

SOLIS-NEKRETNINE 13-Jul-23 0

​​​​​​​Samostalna kupovina nekretnine može biti značajan korak u životu svakog čoveka, ali ona sa sobom nosi i određene rizike. Evo nekoliko značajnih rizika koje treba uzeti u obzir prilikom samostalne kupovine nekretnine:

Da li se isplati kupiti stan bez garaže u Novom Sadu

Da li se isplati kupiti stan bez garaže u Novom Sadu (468)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Jul-23 0

Garaže su zatvoreni ili delimično zatvoreni prostori, koji se koriste za parkiranje i skladištenje vozila. One su posebno dizajnirane i građene strukture koje omogućavaju zaštitu vozila od vremenskih uslova, krađe, oštećenja i drugih nepoželjnih situacija.

Koji sprat izabrati kada kupujete stan u zgradi u Novom Sadu

Koji sprat izabrati kada kupujete stan u zgradi u Novom Sadu (724)

SOLIS-NEKRETNINE 09-Jun-23 1

Kada se kupuje stan u zgradi, izbor sprata najčešće zavisi od individualnih prioriteta i preferencija svakog potencijalnog kupca.

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Novom Sadu

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Novom Sadu (604)

SOLIS-NEKRETNINE 27-May-23 1

Trenutna situacija na tržištu nekretnina u Novom Sadu svakako interesuje pojedince koji žele da prodaju ili kupe nekretninu u našem gradu. Pokušaćemo u tekstu koji sledi i to pre svega relevantnim informacijama da pružimo uvid u trenutno stanje izuzetno zanimljivog, aktivnog pa i atraktivnog tržišta nekretnina u Novom Sadu.

Da li bi prodali nekretninu u velikom gradu a kupili u manjem mestu

Da li bi prodali nekretninu u velikom gradu a kupili u manjem mestu (302)

SOLIS-NEKRETNINE 24-May-23 1

Ako vam neko predloži da svoj život premestite iz velikog grada u manji da li bi bili spremni da to i uradite? Imate velike režije, živite u velikom gradu i nikako ne izlazite na kraj sa visokim računima ili vam nedostaje nekoliko kvadrata za komotniji život više članova domaćinstva?

Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.