SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Kako se postaje uspešan prodavac nekretnina? Nenad Lazić: Agent 001
SOLIS-NEKRETNINE 11-Dec-22 871 0

Kako se postaje uspešan prodavac nekretnina? Nenad Lazić: Agent 001


“Solis”, najbolja novosadska agencija za nekretnine, proglasila je svog najuspešnijeg agenta.

“Solis”, najbolja novosadska agencija za nekretnine, proglasila vas je za svog najuspešnijeg agenta u 2022. godini. Šta vam znači titula nezvaničnog novosadskog šampiona u prodaji nekretnina? Potvrdu da sam u proteklih godinu dana išao pravim putem.

- Potvrdu moje posvećenosti, mog rezultata i moje najveće profesionalno ostvarenje do sada. Kada vas najbolja novosadska agencija za nekretnine proglasi svojim šampionom za proteklu godinu, kada vas takav jedan kolektiv prepozna kao jednog od svojih vrhunskih agenata, to znači da vi stvarno jeste jedan veliki šampion. Skromno rečeno.

“Solis nekretnine” postoji 30 godina i za to vreme prodali su više od 10.000 nekretnina. Mnogo je tu odličnih i iskusnih agenata. Imali ste ozbiljnu konkurenciju. Kako ste uspeli?

- Nakon što sam doneo čvrstu odluku da budem najbolji, napravio sam plan. A to znači: ustajanje pre zore, vraćanje kući kasno posle radnog vremena, pohađanje različitih edukacija iz psihologije i prodaje i kompletan psihofizički trening bez izuzetka. I, naravno, učenje od najboljih. Kolege s kojima sarađujem su moji najveći učitelji i moji veliki prijatelji. Došao sam u “Solis” neposredno pred vanredno stanje, u novi kolektiv i s vrlo malo iskustva, u vreme kada je svet gotovo stao. Trebalo je imati hrabrosti za ovakav poduhvat i ja sam tu hrabrost u sebi pronašao, ali bih opet istakao izuzetnu podršku koju sam od početka imao od svojih kolega. I, naravno, istakao bih podršku koju sam oduvek imao od svoje porodice, koja je svesrdno verovala u mene. Danas kad se vratim kući, dočekuju me kao pobednika. To je moja najveća nagrada.   

Ceo tekst pogledajte na ovom linku.

Komentari

Nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati ovaj blog.

Napišite komentar