SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Dvoiposoban, 56m2, Novi Sad, Novo naselje - Šarengrad

Novo naselje - Šarengrad Dvoiposoban... sprat 1 od 2 ET123.000 evr +3% posrednička naknada
2.196,43 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1049459 DVOIPOSOBAN, NOVO NASELJE  56m2

Fantastičan noviji dvostrano orijentisan dvoiposoban  stan  zajedničkim dvorištem i obezbeđenim  parkingom za stanare. Orijentacija stana  je idealna pa  tako dnevni boravak gleda na ulicu i sunčanu stranu prema  Fruškoj Gori dok su obe spavaće sobe  okrenute kontra  ka mirnom dvorištu.
Stan je idealnog rasporeda u sve prostorije iz minimalnog hodnika, položaj u objektu mu  je takav da je ušuškan a grejanje je jeftino CG-GAS Podno sa keramikom drvo-dezen gde svaki stan ima svoj kotao  a ovaj je u gradnji i dodatno sređivan u odnosu na ostale stanove.

U stanu je sve sa ukusom opremljeno, u ceni je kuhinja i ugradni komadi nameštaja.
Sistem stanovanja je urbana vila, idealno za porodične ljude a sve to u moderno projektovanoj zgradi koja je izgrađena kvalitetno što se tiče materijala i same opreme, mermer, kovano gvožđe a sve u izvedbi  poznatog investitora. Ako želite da nađite svoj mir  to je moguće u ovom delu  Novog Naselja  nadomak svega što je potrebno za humano stanovanje.
Za više informacija slobodno nas pozovite.

KONTAKT: Nenad Đedović, menadžer prodaje, licenca br.2688, mob:064/26-74-274. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)