SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Četvorosoban, 107m2, Novi Sad, Cara Dušana - Adamovićevo lux stan

Cara Dušana - Adamovićevo Četvorosoban... sprat 3 od 3 ET267.130 EUR
2.496,54 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1046420 …EKSKLUZIVAN STAN… NOVI SAD, ADAMOVIĆEVO NASELJE-CARA DUŠANA, 107m2…


Sa velikim zadovoljstvom, uz zahvalnost na ukazanom poverenju, oglašavamo prodaju izuzetnog, uknjiženog, četvorosobnog stana na Adamovićevom naselju, u ulici Cara Dušana, faktičke površine 131m2.

Lokacija, zgrada, kvalitet radova i materijala, spratnost, orijentacija stana…

Sve navedeno čini da se nesumnjivo radi o jednom od najboljih stanova na tržištu Novog Sada!

Novosađanima je Adamovićevo naselje jedno od najpoželjnijih mesta za stanovanje. Zgrada, veoma modernog dizajna, useljena je 2022. godine. Poseduje Energetski pasoš ”B” kategorije, građena je od toplotno-izolacionih i protivpožarnih materijala. Stolarija (Velux prozori) visokog je kvaliteta, sa senzorima za kišu. Ulazna vrata su sigurnosna, a sobna nestandardne visine. Plafon je, na najvišoj tački, visine 3,8m, što uz, lučnu ploču, daje osećaj “punoće” prostora. Vrhunska keramika i sanitarije, višeslojni parket-prirodni hrast. Termička i zvučna izolovanost svih prostorija. Podno grejanje, sa kalorimetrima za svaki stan, na gas, sa toplom protočnom vodom. “Smart home” sistem, multi-split sistem klimatizacije, video interfon, multimedijalna kutija sa optikom (SBB i MTS)…

Stan se nalazi se na poslednjem, trećem spratu, što stanarima obezbeđuje mir i privatnost.

Uknjižen je kao dupleks, pri čemu je faktički ceo na gornjoj etaži, dok se na donjoj etaži nalaze samo ulazna vrata i stepenište. U svoj novi stan možete ući kroz vrata na donjoj etaži ili direktno liftom, prislanjanjem kartice na konzolu modernog, tihog, komotnog lifta. Istim liftom možete otići do svog garažnog mesta u suterenu (čija se kupovina dodatno dogovara), koje se nalazi direktno naspram kolskog ulaza. Iz dnevnog boravka izlazi se na prelepu, zasebnu krovnu terasu, okrenutu ka centru Grada, sa koje se pruža pogled i ka Fruškoj gori.

Stan je uknjižen na 107m2, ali 24m2 terase, koja nije u kvadraturi i koju biste koristili samo Vi, povećava kvadraturu stana na 131m2 korisne površine.

Dvostrano je orijentisan, ka istoku i ka zapadu, pa tokom celog dana u stanu ima pregršt prirodnog svetla.

Fotografije i skice imaju funkciju da steknete prvi vizuelni utisak, dok do pravog doživljaja stana i ono što sam želeo da Vam prenesem dolazite u samom stanu.

Zbog toga ste dobrodošli!

Ključ nam je u posedu, pa je gledanje moguće u terminu koji Vama odgovara.

Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ovog stana i maksimalno olakšati proces njegove kupovine.


KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)

Video