СОЛИС - ТО ЈЕ ИМЕ ЗА ВАШ ДОМ!

Кућа, Vikendica, Aranđelovac, Banja

Aranđelovac Banja Vikendica 75 m2399.999 EUR

Детаљан опис огласа

ŠIFRA: 3003561  BANJA ARANĐELOVAC,  VIKEND KUĆA 75m2, PLAC 1074m2

Predstavljamo Vam parče raja u Banji, Aranđelovac!

“Iz iskonskog spoja triju praelemenata vode, zemlje i kamena, u okrilju Bukulje i Venčaca, izrastao je Aranđelovac sa Bukovičkom Banjom kao naselje osobeno po belom mermeru, mineralnim vodama i glini, tom neodvojivom fenomenu čovekovog bitisanja od praistorije do danas.
Stoletne bukove šume, pitomi brežuljci i livade, plavi šljivici i vinogradi, okvir su za sliku modernog grada sa svim obeležjima savremenog urbanog življenja. Njegovi ljudi dočekaće vas toplo, otvorenog srca i poželećete da mu se iznova vratite. Očaraće vas netaknuta priroda koja ga okružuje i koja mu, sa svakim godišnjim dobom, daruje novo lice i neponovljivu lepotu.”

U pitanju je vikend kuća na fantastičnoj lokaciji, u samom srcu prirode, a opet nadomak centra grada Aranđelovca. Vila Picasso je zamišljena kao vikend kuća koja će vas očarati svojim šarmom i pogledom, smeštena u prelepom okruženju sa pogledom koji oduzima dah. Izgradjena u karipskom stilu, pruža vam osećaj, kao da ste na egzotičnom ostrvu. Konceptualno je osmišljena kako za odmor I uživanje isto tako I Vaš pravi izbor za proslavu manjih rođendana, korporativnih slavlja, team building, devojačkih večeri i raznih drugih zabava.

Šarmantni, moderno uređeni enterijer ove vile obiluje prirodnom svjetlošću zahvaljujući velikim balkonskim vratima. Unutar vile nalaze se 2 spavaće sobe sa po jednim francuskim krevetom, dnevna soba sa garniturom koja se razvlači i pruža mogućnost za spavanje za dodatne 2 osobe, potpuno opremljena kuhinja i kupatilo.

Vila Picasso je građena po najvišim standardima I tokom gradnje su korišćeni najkvalitetniji materijali. Poseduje apsolutnu svu potrebnu infrastrukturu, alarm, video nadzor, automatsku kapiju.. Takođe bazen koji krasi dvorište je dimenzija 8x5m sa masažerima, lastinim repom… U dvorištu se nalaze dva mokra čvora, pored kupatila koje je u samoj vili, dva kompletno opremljena šanka, kao I svu potrebnu opremu za organizovanje proslava do pedeset ljudi. Ako planirate da investirate u nešto slično, ovo je odlična prilika za to! Vila Picasso ima već razrađen posao što se tiče organizovanja proslava, kao I samog zakupa vikendice.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu ili imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte, sa zadovoljstvom ću podeliti informacije sa Vama.

KONTAKT: Uroš Vasić, agent prodaje, licenca br.4506, mob:061/274-8888.  (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)