SOLIS - dies ist der Name Ihres Zuhauses!

Haus, Samostalna, Kać, Širi centar

Kać Širi centar Samostalna 100 m2154.500 EUR

Detaillierte Beschreibung der Anzeige

ŠIFRA: 3003795, KAĆ, KUĆA, 100m2.

Oglašavamo ekskluzivnu prodaju "švapske" kuće u Kaću u ulici Svetozara Markovića. Sastoji se iz:  kuhinje i trpezarije odvojene, velikog dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila, ulaznog hodnika, ostave. Iznad se nalazi tavan-štukatur u koji se ulazi spolja. Kuća je dobro održavana, uvedeno centralno grejanje na gas i postavljeni radijatori, promenjena je spoljna stolarija, urađeni novi podovi-postavljen laminat. Urađena je spoljna izolacija dodatno sa jedne strane.  Sa dvorišne strane kuće je stavljena crvena opeka. U sobe se ulazi iz centralnog dela kuće gde se nalaze kuhinja sa trpezarijom.
U dvorištu se nalazi dvorišni objekat u funkciji jednoiposobnog stana-kuhinja, trpezarija dnevnoi boravak, spavaća soba i kupatilo.
Pored toga se nalazi garaža i 4 šupe. 
Širina placa je 17m, ima kolski ulaz. Donji deo placa se koristi kao bašta. Na placu ima zasada voćki. Ulica je asfaltirana, u blizini glavne ulice u Kaću, ali uvučena pa je mir i tišina. 


KONTAKT: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ, agent prodaje, licenca br.1281, mob:064/375 35 35 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)