SOLIS - dies ist der Name Ihres Zuhauses!

Geschäftsraum, 1600 m2, Vojvodina, Vojvodina

Vojvodina Vojvodina centralno 1600 m2NA UPIT

Detaillierte Beschreibung der Anzeige

ŠIFRA:8081063...JEDINSTVENA PONUDA…HOTEL SA TERMALNIM BAZENOM, U SRCU VOJVODINE, NEDALEKO OD NOVOG SADA...

Predstavljamo vam izuzetnu investicionu priliku, nekretninu koja se retko nalazi u ponudi na tržištu.

Nudimo hotel koji raspolaže sa 65 ležaja raspoređenih u 22 smeštajne jedinice. Sve sobe su komforno opremljene, kategorisane sa 3 i 4 zvezdice, imaju sopstveno kupatilo, TV sa kablovskom mrežom, a objekat je pokriven WiFi internetom visokog protoka. Dodatno u sklopu hotela je i luksuzni apartman sa 3 sobe i 3 kupatila, namenjen pre svega VIP gostima. Objekat je pod video nadzorom sa sopstvenim parkingom. Hlađenje i grejanje soba je centralno. Objekat poseduje sopstveno grejanje termalnom, mineralnom vodom temperature 63°C, koja je privatnim toplovodom povezana na izvor geotermalne vode. Hotel posluje više od 15 godina, sa preko 7.000 noćenja na godišnjem nivou. Želeći da stvore što bolju ponudu i udobniji ambijent svakom gostu, u okviru hotela nalazi se i bazen sa lekovitom jodno-sumpornom vodom koja u bazen dotiče sa temperaturom od 40 stepeni, tako da kupanje nije ograničeno samo na letni period.

Troškovi održavanja objekta su standardni i održavanje se svodi na tekuće održavanje usled svakodnevne upotrebe objekta i u ovom trenutku, nisu potrebne kapitalne insvesticije koje je potrebno da se urade, već će budući vlasnik moći odmah nakon isplate kupoprodajne cene da nesmetano preuzme poslovanje uz nesebičnu pomoć i podršku trenutnog vlasnika.
Kompletan hotelski i restoranski inventar je uključen u cenu. Isplativost ulaganja, urađena na bazi prinosne metode, je 12 godina. Ukupna površina objekta je 1.600m2 i prostire se na 2.400m2 dvorišnog parka. Svi objekti, bazen, kao i plac su uknjiženi 1/1 bez tereta i zabeležbi.
Bitno je napomenuti i činjenicu da je hotel geografski smešten na lokaciji sa koje su vam dostupne razne destinacije poznate po svojoj autentičnoj tradiciji i bogatoj istoriji kako na teritoriji Vojvodine tako i u susednoj Mađarskoj.
Hotel je obezbedio svoju poziciju i ima svoje stalne goste, koji zahvaljujući udobnom smeštaju i povoljnim cenama, ponovo rado dolaze, tako da trenutno već postoje rezervacije i za naredni period i to je jedan od razloga koji zahteva diskreciju potencijalnog kupca kako se ne bi ugrozili poslovanje i reputacija.
Dodatne informacije i obilazak su mogući uz prethodno potpisano Pismo o namerama, Ugovor o posredovanju-kupac i Radnog naloga o prezentaciji nepokretnosti. A za sve to je od strane vlasnika ovlašćena osoba za kontakt.

KONTAKT: Dragan Rabatić, licenca br.100, mob:064/2003-103 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231).