SOLIS - dies ist der Name Ihres Zuhauses!

Wohnung, 3-Zimmer Wohnung, 63m2, Novi Sad, Cara Dušana - Adamovićevo

Cara Dušana - Adamovićevo 3-Zimmer Wohnu... Etage 1 od 3 GS228.920 EUR
3.633,65 EUR/m2

Detaillierte Beschreibung der Anzeige

ŠIFRA: 1048008, CARA DUŠANA - ADAMOVIĆEVO, IZGRADNJA, TROSOBAN STAN, 63m2...

Predstavljamo Vam izuzetan, trosoban stan u izgradnji, na prvom spratu stambenog objekta SLAVIJA RESIDENCE LUXURY. Nalazi se u popularnom, mirnom, rezidencijalnom delu Novog Sada. U ponudi su luksuzni, elegantni, komforn stanovi vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti, sa konceptom modernog stanovanja po sistemu Smart Home, namenjeni svima koji žele i neguju prvoklasan i moderan životni stil!

Urbanistički kontekst u kome se nalazi objekat, očuvao je veći procenat zelenila koje se javlja u vidu slobodno uređenih zelenih površina porodičnog stanovanja, predbašti, kućnih vrtova i uličnih drvroreda. Renomiran i dobro poznat investitor, o kome ne treba puno pričati...

Objekat energetsko pasoša i energetskog razreda B kategorije. Spoljni zidovi od termobloka i kontakt toplotno izolacionog sistema.Spoljna fasada na objektu je Fundermax ventilirajuća fasada. Visoko kvalitetna spoljna i unutrašnja stolarija... Ograde na terasama staklene sa ulične strane, zidane i čelične sa dvorišne strane.
Ulazna vrata su sigurnosna ( hrastov furnir), unutrašnja stolarija visine 2,40m, proizvođača Enterijer Janković, a visina zidova od poda do plafona 3m. 
Podovi su obloženi visokokvalitetnim hrastovim parketom Tarkett. Kupatila opremljena sanitarijom "Villeroy & Boch" i "Hansgrohe" konzolne wc šolje, ugradni vodokotlić "Geberit, a na zidovima i podovima prvoklasna keramika.
Grejanje na prirodni gas, gasna kotlarnica u prizemlju, u stanovima podno grejanje. 
Visoka termička i zvučna izolacija svih prostorija.
Video interfon i multimedijalna kutija sa optičkomniti oba operatera ( SBB i TELEKOM).
Spin i multisplit sistem klimatizacije, za veće stanove sistem centralnog usisavanja. 
Postoji mogućnost kupovine garažnih mesta.
Ako ste kupac prve nekretnine, imate mogućnost povrata PDV-a.

KONTAKT: Uroš Nikolić, agent prodaje, licenca br.5017, mob:064/017-16-10 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)