SOLIS - dies ist der Name Ihres Zuhauses!

Wohnung, 2-Zimmer Wohnung, 47m2, Zlatibor, Obudovica

Obudovica 2-Zimmer Wohnu... Etage 0 od 2 ET116.000 EUR
2.468,09 EUR/m2

Detaillierte Beschreibung der Anzeige

Šifra: 1046673, Zlatibor, 47 m2

Oglašavamo prodaju dvosobnog stana u mirnom delu centra Zlatibora, na Obudovici. Nalazi se u okviru hotela, sa tradicijom dugom skoro 25 godina. Svako ko želi da uloži u nekretninu, da bi je potom izdavao, može da računa na sve benifite ovakve nekretnine:

recepcija i obezbeđenje,

video nadzor,

restoran sa room service uslugom,

spa-centar sa bazenom, đakuzijem, saunom, aroma-tuševima, masažom,

dečja igraonica, kafić i letnja bašta,

parking.

A zapravo najveći benefit kupovine nekretnine u okviru hotela je mogućnost rentiranja iste preko hotela. Ovo je nešto što vrlo dobro poznaju, jer se godinama bave ugostiteljstvom i već imaju neke vlasnike apartmana sa kojima sarađuju godinama unazad. Potpisuje se ugovor o rentiranju na tri godine i u tom periodu im kupac izdaje apartman, a oni plaćaju kupcu garantovanu kiriju/rentu koja je tačno određena u zavisnosti od kvadrature.

Važno je naglasiti još i sledeće povoljnosti:

Renta kreće ODMAH jer je apartman već u funkciji, čak ima i rezervacije za naredne mesece jer radi u okviru objekta i u standardnoj je ponudi.

Nema troškova održavanja.

Nemate trošak poreza na izdavanje, oni ga snose.

Prodavci plaćaju troškove prenosa apsolutnih prava (2,5%).

Kupac dobija gratis nameštaj i tehniku u apartmanu, što inače nije slučaj.

Može se finansirati putem stambenog kredita.

Ne plaća se PDV kao što je slučaj kod kupovine novogradnje.

Tokom garantovanog rentiranja kupac može koristiti apartman 2 nedelje u predsezoni (mart, april, maj, jun, oktobar, novembar, decembar) bez mini raspusta i praznika i na taj način samo na korišćenju apartmana štedi godišnje više od 1000 evra za celu porodicu, a kada dođete u svoj apartman, osećate se kao gost hotela:

Neko drugi čisti umesto Vas, menja posteljinu, peškire itd. A dolazimo do ozbiljne uštede ukoliko uračunate vrednost nameštaja i tehnike, prenosa apsolutnih prava, notara.

Kontakt: Vujadin Kekić, 064/941-00-75, licenca br.1887 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)

Ähnliche Eigenschaften