СОЛИС – имя вашего дома!

Квартира, Двухкомнатная, 55m2, Novi Sad, Centar Stari grad

Centar Stari grad Двухком... Этаж 2 od 2 CENTRALNO159.650 EUR
2.902,73 EUR/m2

Подробное описание сообщеня

ŠIFRA: 1047466 Dvosoban stan 55 m2 kod Banovine, Novi Sad

Ovaj prelepo renoviran, dvosoban stan je istinska oaza udobnosti i elegancije, skriven u tihoj, slikovitoj ulici, koja se smestila u samom srcu grada. Stan je pravi dragulj među nekretninama, pružajući savremeni životni stil u idiličnom okruženju.
Prvo što ćete primetiti je njegova prostrana dnevna soba, osvetljena prirodnim svetlom koje ulazi kroz velike prozore. Ovaj prostor je savršen za opuštanje i druženje, uz udoban nameštaj i prijatan ambijent. Iz dnevne sobe, otvara se spavaća soba koja pruža privatnost i mir za odmor i san.
Ono što čini ovu nekretninu još privlačnijom je predivna terasa koja vam omogućava da uživate u jutarnjoj kafi ili večernjem opuštanju na otvorenom, uz pogled na zelenilo dvorišta zgrade.
Stan se nalazi na drugom spratu stambene zgrade. Iznad stana je tavanski prostor.
Uknjižen, bez tereta.
U dvorištu zgrade postoji čak i prostor za izgradnju šupe od 12-13 m2, što je savršeno za skladištenje ili kreativne projekte.
Ovaj stan se prodaje potpuno namešten, možete odmah useliti i uživati u svim udobnostima koje nudi. Bilo da ste ljubitelj elegantnog enterijera, tišine ulice ili jednostavno želite živeti u samom centru grada, ovaj stan je prava prilika koju ne želite propustiti.
KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)