SOLIS - dies ist der Name Ihres Zuhauses!

Wohnung, 2-Zimmer Wohnung, 40m2, Novi Sad, PARK NOVI RESIDENCE

PARK NOVI RESIDENCE 2-Zimmer Wohnu... Etage 6 od CENTRALNONA UPIT

Detaillierte Beschreibung der Anzeige

ŠIFRA: 1048889. Prodaja nekretnina u Novom Sadu... NOVI SAD - NOVO NASELJE - PARK NOVI RESIDENCE... DVOSOBAN STAN 40 m2 i GARAŽNO MESTO 12 m2

Izdvajamo iz ponude nov, kompletno opremljen dvosoban stan površine 40m2 na 6/7 spratu, sa garažnim mestom površine 12m2  u suterenu zgrade, u novoizgrađenom rezidencijalnom kompleksu "Park novi residence" u Novom Sadu na novom naselju, u blizini Bulevara Evrope. Stan je dvorišno orijentisan i poseduje terasu. Kompletno je opremljen nameštajem modernog dizajna i neophodnim tehničkim uređajima. U dvorištu kompleksa se nalazi dečije igralište, teretana na otvorenom i nadkrivene biciklane. U sklopu kompleksa se nalaze i brojni uslužni; trgovinski i ugostiteljski objekti.  Stambeni kompleks ovog tipa omogućava kontrolisani pristup, video nadzor i profesionalno održavanje. Lokacija je atraktivna zbog blizine budućeg gradskog parka, vrtića, osnovnih škola, hipermarketa, brzog pristupa autoputu kao i dobre povezanost sa javnim prevozom. Pravno tehnička dokumentacija je uredna.

Za više informacija pozovite.... KONTAKT: Natalija Radaković; menadžer prodaje; licenca broj: 2698; telefon: 062/562-850. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)