SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGŠta su samoodržive nekretnine

Šta su samoodržive nekretnine (73)

SOLIS-NEKRETNINE 16-Sep-23 0

Samoodržive nekretnine, takođe poznate kao održive ili ekološki prihvatljive nekretnine su građevine i domovi, koji su dizajnirani i konstruisani sa posebnim naglaskom na smanjenje njihovog ekološkog uticaja i povećanje efikasnosti u upotrebi resursa. Ovi objekti su osmišljeni tako da minimiziraju negativne uticaje na životnu sredinu i često se koriste principi održivog razvoja.

Idealna nekretnina

Idealna nekretnina (110)

SOLIS-NEKRETNINE 07-Sep-23 0

Idealna nekretnina je subjektivna koncepcija i može se razlikovati od osobe do osobe, jer zavisi od individualnih potreba, preferencija i ciljeva. Ono što jedna osoba smatra idealnom nekretninom može biti potpuno različito od onoga što druga osoba smatra idealnim.

Investiciono tržište nekretnina

Investiciono tržište nekretnina (169)

SOLIS-NEKRETNINE 14-Aug-23 0

Investiciono tržište nekretnina, odnosi se na segment tržišta gde se vrši prodaja, kupovina i razmena nekretnina sa ciljem ostvarenja profita putem kapitalnih dobitaka, zakupa ili drugih finansijskih strategija. Ovo tržište uključuje razne tipove nekretnina kao što su stambene, komercijalne i industrijske nekretnine.

Koji su rizici samostalne kupovine nekretnine

Koji su rizici samostalne kupovine nekretnine (413)

SOLIS-NEKRETNINE 13-Jul-23 0

​​​​​​​Samostalna kupovina nekretnine može biti značajan korak u životu svakog čoveka, ali ona sa sobom nosi i određene rizike. Evo nekoliko značajnih rizika koje treba uzeti u obzir prilikom samostalne kupovine nekretnine:

Da li se isplati kupiti stan bez garaže u Novom Sadu

Da li se isplati kupiti stan bez garaže u Novom Sadu (336)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Jul-23 0

Garaže su zatvoreni ili delimično zatvoreni prostori, koji se koriste za parkiranje i skladištenje vozila. One su posebno dizajnirane i građene strukture koje omogućavaju zaštitu vozila od vremenskih uslova, krađe, oštećenja i drugih nepoželjnih situacija.

Koji sprat izabrati kada kupujete stan u zgradi u Novom Sadu

Koji sprat izabrati kada kupujete stan u zgradi u Novom Sadu (603)

SOLIS-NEKRETNINE 09-Jun-23 1

Kada se kupuje stan u zgradi, izbor sprata najčešće zavisi od individualnih prioriteta i preferencija svakog potencijalnog kupca.

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Novom Sadu

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Novom Sadu (479)

SOLIS-NEKRETNINE 27-May-23 1

Trenutna situacija na tržištu nekretnina u Novom Sadu svakako interesuje pojedince koji žele da prodaju ili kupe nekretninu u našem gradu. Pokušaćemo u tekstu koji sledi i to pre svega relevantnim informacijama da pružimo uvid u trenutno stanje izuzetno zanimljivog, aktivnog pa i atraktivnog tržišta nekretnina u Novom Sadu.

Da li bi prodali nekretninu u velikom gradu a kupili u manjem mestu

Da li bi prodali nekretninu u velikom gradu a kupili u manjem mestu (247)

SOLIS-NEKRETNINE 24-May-23 1

Ako vam neko predloži da svoj život premestite iz velikog grada u manji da li bi bili spremni da to i uradite? Imate velike režije, živite u velikom gradu i nikako ne izlazite na kraj sa visokim računima ili vam nedostaje nekoliko kvadrata za komotniji život više članova domaćinstva?

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Srbiji

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Srbiji (1234)

SOLIS-NEKRETNINE 04-May-23 2

Tržište nekretnina u Srbiji u poslednje vreme prolazi kroz različite promene i faze. Pokušaćemo u ovom tekstu analizirati trenutno stanje na tržištu nekretnina Srbije, uključujući sve faktore, trendove, ponudu, tražnju i naravno najvažnije, cene.

Ulaganje u nekretnine za početnike

Ulaganje u nekretnine za početnike (696)

SOLIS-NEKRETNINE 04-Apr-23 0

Možemo navesti kako se ulaganje u nekretnine odnosi na bilo koju imovinu koja je u vlasništvu i da se ta imovina kupuje isključivo radi generisanja profita. Profit nastaje kroz zaradu od zakupa kupljene nekretnine ili kroz povećanje njene tržišne vrednosti. Ako za sam početak želite ili možete investirati manje novca u kupovinu neke nekretnine, morate posedovati i razviti sposobnost prepoznavanja poslovnih mogućnosti pa čak i pronalaženja partenera koji bi zajedno sa vama učestvovali u finans

Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.