SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Kupovina nekretnina

KUPOVINA NEKRETNINE

Kupovina nekretnine je oduvek bio zahtevan i dugotrajan proces u kome je mnogo kupaca ostao uskraćen za nekretnine čija lokacija, površina, raspored, cena i kvalitet odgovaraju njihovim željama.

Kako bismo olakšali kupovinu, agencija SOLIS NEKRETNINE svojim klijentima preporučuje širok izbor nekretnina iz sopstvene ponude, vodeći pritom računa o traženoj lokaciji, površini objekta ili parcele, planiranom budžetu i drugim specifičnim zahtevima. Kupca na početku informišemo o stanju na tržištu nekretnina i cenama koje su postignute na željenim lokalitetima.

Nakon predstavljanja adekvatnih nekretnina, agencija će dogovoriti razgledanje izabrane nekretnine i učestvovati u pregovorima o uslovima kupovine. Iskusni i pouzdani menadžeri agencije SOLIS NEKRETNINE potrudiće se da, u skladu sa Vašim namerama i mogućnostima, postignu najpovoljniju cenu i pripreme svu dokumentaciju za sklapanje kupoprodajnog ugovora. Pronalaženje Vaše idealne nekretnine više neće biti dugotrajan i naporan proces, a agencija SOLIS NEKRETNINE će opravdati slogan:

SOLIS - to je ime za Vaš dom!