SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

O nama

AGENCIJA SOLIS NEKRETNINE - O NAMA

Solis-nekretnine

Agencija SOLIS NEKRETNINE je osnovana 1992. godine u Novom Sadu, Republika SRBIJA. Jedna je od prvih osnovanih kompanija takve delatnosti i od osnivanja se bavi posredovanjem u prodaji nekretninama na teritoriji Novog Sada, Srbije i cele bivše Jugoslavije. Zaposleni u agenciji SOLIS NEKRETNINE su oduvek posebnu pažnju poklanjali potrebama kupaca i prodavaca i njihovoj sigurnosti u procesu kupovine ili prodaje nekretnina.

Tokom svog postojanja kroz agenciju SOLIS NEKRETNINE je prošlo i u njoj naučilo posao posredovanja više stotina osoba zainteresovanih za ovaj interesantan, dinamičan i human posao. JEDNAKE ŠANSE ZA SVE je maksima na osnovu koje je ustanovljen sistem nagradjivanja agenata agencije SOLIS NEKRETNINE. Požrtvovanost, istrajnost, postojanost i pouzdanost koju gaje agenti agencije SOLIS NEKRETNINE ostvarujemo uz pomoć IDEJE i MISIJE oko koje se okupljamo...

IDEJA AGENCIJE SOLIS NEKRETNINE:

Pronalaženje najboljeg rešenja za svakog klijenta koji ulaže sredstva u nekretnine.

MISIJA AGENCIJE SOLIS NEKRETNINE:

Radom na ispunjavanju IDEJE ostvariti zaradu koja omogućava ekonomsku nezavisnost agenta, njegovo napredovanje, slobodu i moć da usreći sebe i sebi bliske osobe.

Solis 1

Solis 2

Solis 3

Solis 4