SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

KORISNICI NAŠIH USLUGA O NAMA


Topla preporuka za saradnju sa agencijom za nekretnine Solis. Profesionalno, pouzdano i sigurno cete biti zadovoljni uslugom koju cete dobiti od njih.

quote
Đorđe

Đorđe

( 10-Dec-2017 )

Izuzetno poslovni i više nego ljubazni agenti.

quote
Anita

Anita

( 04-Dec-2017 )

Beskrajno smo zahvalni na razumevanju za naš hroničan nedostatak vremena tako da prazan hod nismo imali. Tačno su znali šta želimo i na našu veliku radost uspeli su da nam omoguće idealnu cenu za željenu nekretninu. Sve preporuke za Solis, Gordana Lemajića i divne agente. Sledeće je kupovina vikendice na Fruškoj gori, naravno uz posredovanje Solis nekretnina.

quote
Radomir, Vrbas

Radomir, Vrbas

( 12-Mar-2017 )

Velika baza nekretnina, posebno stanova u Novom Sadu.

quote
Janko

Janko

( 12-Jun-2016 )

Kako se porodica proširivala tako je se pojavila potreba i za većom stambenom jedinicom. Posao prodaje našeg stana i kupovine novog poverili smo Solis nekretninama koji su nam sve završili u veoma kratkom roku, redosledom i dinamikom koju smo zahtevali.

quote
Olivera Ilić

Olivera Ilić

( 16-May-2016 )

Pre osam godina smo svoj stan u Novom Sadu kupili preko agencije za nekretnine Solis. Bili smo prezadovoljni profesionalnošću i posvećenošću.

quote
Ivan Pavlović, Novi Sad

Ivan Pavlović, Novi Sad

( 17-Oct-2015 )

Nije lako naći stan koji će po svemu odgovarati potrebama i željama kupca. NIje lako ni prodati stan, pravim kupcima i po traženoj ceni. Zato je uloga posrednika veoma važna. Posrednik treba da bude efikasan, efektivan, iskusan i dobro informisan o tržištu nekretnina, a nadasve mora da bude pošten, iskren i odgovoran. SOLIS NEKRETNINE je agencija koja ima sve ove osobine.

quote
Nenad

Nenad

( 17-Jan-2015 )

Sve pohvale za Agenciju Solis. Do svog stana došao sam zahvaljujući njima. Zadovoljan sam uslugama i na njihovom profesionalnom pristupu. Agencija za svaku preporuku. Hvala i sretno u budućem radu.

quote
Srećko

Srećko

( 17-Nov-2014 )

Od prvog dana na liniji uspeha, inovativnosti, uz podrazumevanu profesionalnost i konkurentnost. SOLIS je agencija za nekretnine od poverenja koja svakim dokazuje da može više i bolje prateći aktuelne standarde u ovoj oblasti.

quote
Dragoslav

Dragoslav

( 29-Nov-2010 )