SOLIS – that is the name for Your home!

House, Vikendica, Velika Remeta, Sovljak

Velika Remeta Sovljak Vikendica 384 m2120.000 EUR

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 3003409 POGLED, SUNCE, MIR, ZELENILO…  ...EKSKLUZIVNO POSREDOVANJE... FRUŠKA GORA, VELIKA REMETA, SOVLJAK, VIKEND-KUĆA 384m, PLAC 5.152... 

Oglašavamo prodaju uknjižene, višespratne vikend-kuće u sivoj fazi gradnje u Velikoj remeti, potes Sovljak. Nalazi se u neposrednoj blizini puta koji vodi ka Krušedolu, odnosno oko 3km od raskrsnice na Banstolu i oko 18,5km od centra Novog Sada. “Što ja počeh - ti produži…”, reči su Čika Jove Zmaja, koje se mogu primeniti i kada govorimo o ovoj vikendici. Objekat je uknjižen na ogromnu korisnu površinu od 384m2, na pet etaža, Po+P+2+Pk. Nalazi se na placu koji se sastoji od dve parcele, ukupne površine nešto više od pola hektara građevinskog zemljišta. Plac je pod nagibom. Graditelj ovog objekta je imao ideju o izgradnji stabilnog, kavlitetno građenog objekta, što se na fotografijama može videti. Ali, “Čovek planira…”. Na novom vlasniku je, zarad velikog zadovoljstva boravka na južnim obroncima Fruške gore, da objekat građevinski dovrši i uredi u skladu sa svojim potrebama, vizijom i afinitetima. Postoji priključak struje sa sprovedenim instalacijama, za snabdevanje vode, trenutno, se koriste bunari (voda se nalazi na dubini od 10 do 50m). Odakle god dolazili, prilaz je asfaltni, dok je poslednjih oko 300m predstavlja tvrdo utabani zemljani put, nasut usitnjenim kamenom. Vikendicu je moguće gledati u terminu koji Vama odgovara. Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ove kuće i maksimalno olakšati proces njene kupovine. 

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)