SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGKakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Novom Sadu

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Novom Sadu (129)

SOLIS-NEKRETNINE 27-May-23 1

Trenutna situacija na tržištu nekretnina u Novom Sadu svakako interesuje pojedince koji žele da prodaju ili kupe nekretninu u našem gradu. Pokušaćemo u tekstu koji sledi i to pre svega relevantnim informacijama da pružimo uvid u trenutno stanje izuzetno zanimljivog, aktivnog pa i atraktivnog tržišta nekretnina u Novom Sadu.

Da li bi prodali nekretninu u velikom gradu a kupili u manjem mestu

Da li bi prodali nekretninu u velikom gradu a kupili u manjem mestu (134)

SOLIS-NEKRETNINE 24-May-23 1

Ako vam neko predloži da svoj život premestite iz velikog grada u manji da li bi bili spremni da to i uradite? Imate velike režije, živite u velikom gradu i nikako ne izlazite na kraj sa visokim računima ili vam nedostaje nekoliko kvadrata za komotniji život više članova domaćinstva?

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Srbiji

Kakvo je trenutno stanje na tržištu nekretnina u Srbiji (572)

SOLIS-NEKRETNINE 04-May-23 2

Tržište nekretnina u Srbiji u poslednje vreme prolazi kroz različite promene i faze. Pokušaćemo u ovom tekstu analizirati trenutno stanje na tržištu nekretnina Srbije, uključujući sve faktore, trendove, ponudu, tražnju i naravno najvažnije, cene.

Ulaganje u nekretnine za početnike

Ulaganje u nekretnine za početnike (328)

SOLIS-NEKRETNINE 04-Apr-23 0

Možemo navesti kako se ulaganje u nekretnine odnosi na bilo koju imovinu koja je u vlasništvu i da se ta imovina kupuje isključivo radi generisanja profita. Profit nastaje kroz zaradu od zakupa kupljene nekretnine ili kroz povećanje njene tržišne vrednosti. Ako za sam početak želite ili možete investirati manje novca u kupovinu neke nekretnine, morate posedovati i razviti sposobnost prepoznavanja poslovnih mogućnosti pa čak i pronalaženja partenera koji bi zajedno sa vama učestvovali u finans

Da li se tržište nekretnina u Srbiji hladi ili usijava

Da li se tržište nekretnina u Srbiji hladi ili usijava (558)

SOLIS-NEKRETNINE 17-Mar-23 0

Tokom 2008. godine nastupila je svetska ekonomska kriza, pre svega zbog kraha tržišta nekretnina u Americi. Kriza se izuzetno brzo prelila na skoro ceo svet, međutim iako je imala negativnog uticaja i na tržište nekretnina u Srbiji, neki katastrofalan pad prodaje nekretnina u našoj zemlji nije se tada desio i za to postoji praktičan razlog.

Najviše kuća u prethodnom periodu kupljeno je u Vojvodini

Najviše kuća u prethodnom periodu kupljeno je u Vojvodini (507)

SOLIS-NEKRETNINE 03-Mar-23 0

Za kupovinu kuća zainteresovano je sve više klijenata, iako je pandemija virusa iza nas. U prethodnom periodu najviše kuća prodato je u Vojvodini, a evidentirana prodaja kuća veća je za više od 30% pa i više.

Vojvođanski salaši sve popularnija destinacija za život

Vojvođanski salaši sve popularnija destinacija za život (504)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Feb-23 0

Salaše možemo definisati kao poljsko imanje na kome su izgrađeni čardaci, staje, ekonomski objekti i naravno kuće za stanovanje. Poznato je da su salaši formirani još krajem 17. i početkom 18. veka, a seljaci su ih u to vreme koristili samo tokom leta, a tek kasnije salaši su korišćeni za svakodnevni život stočara i ratara.

Da li nekretninu prepoznajete po nazivu dela grada ili nazivu projekta

Da li nekretninu prepoznajete po nazivu dela grada ili nazivu projekta (982)

SOLIS-NEKRETNINE 23-Jan-23 1

Svi oni koji su potencijalni kupci nekretnina, agenti koji se bave prodajom nekretnina, ali i mediji, godinama imaju ustaljeno razmišljanje o tome gde se i u kom delu Novog Sada nalazi nekretnina koja je u ponudi ili koja je prodata.

Najpopularniji praznični trendovi u ukrašavanju doma

Najpopularniji praznični trendovi u ukrašavanju doma (281)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Jan-23 0

I nakon mnogih stresnih dana i brige o vašoj porodici tokom skoro cele godine, ima li šta lepše i romantičnije od nastupajućih prazničnih dana u decembru i januaru. Za sve nas ovo su dani u kojima se barem malo opustimo i uživamo sa najdražim osobama u našem životu.

Kako sam se odlučila da postanem agent za nekretnine?

Kako sam se odlučila da postanem agent za nekretnine? (439)

SOLIS-NEKRETNINE 22-Dec-22 0

Ono prvo, čega se sećam i čime sam htela da se bavim kada sam počela da razmišljam o svom životnom zanimanju, je antropologija. Tad nisam znala šta to u celosti znači, ali sam osećala da postoji nit između mene i nečega u toj nauci.

Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.