SOLIS – that is the name for Your home!

Apartment, Four- room apartment, 106m2, Novi Sad, Somborski bulevar

Somborski bulevar Four- room apa... floor 4 od 4 CENTRALNO256.600 EUR
2.420,75 EUR/m2

Detailed description of advertisement

ŠIFRA: 1046998. PRODAJA, STAN, 106 m2, ČETVOROSOBAN, SOMBORSKI BULEVAR.

Oglašavamo prodaju četvorosobnog stana na Somborskom bulevaru. Stan se nalazi u urbanom delu Novog Sada, sa svim infrastrukturnim jedinicama potrebnim za funkcionalan život: autobuske linije ispred ove zgrade Vas povezuju sa celim Novim Sadom za desetak minuta, u centru grada ste za 20-30 minuta peške, poznatiji restorani i kafići te uopšte urbani život je preseljen u ovaj deo grada, apoteke, škole, pijace... 

106 m2, tri sobe, kuhinja, trpezarija te dnevna soba koje izlaze na veliku terasu koja se proteže i do jedne spavaće sobe sa te strane nekretnine, zatim toalet i kupatilo, te dve spavaće sobe sa druge strane stana koje takođe izlaze na veliku terasu. Dva ulaza u stan. S obzirom na to da je u pitanju izgradnja, ukoliko se odlučite da kupite ovu nekretninu, možete i sami da dizajnirate raspored prostorija koje vidite na skici ili nešto drugo što biste voleli da izmenite u odnosu na trenutni projekat. Mogućnost kupovine putem stambenog kredita. Kupac prve nekretnine ima mogućnost povrata PDV-a. Uz ovaj stan možete da kupite i garažno ili parking mesto. Kupite stan kojem vrednost čine i gradnja i lokacija, investirajte pametno! Kupite mogućnost izbora! Pozovite me za više informacija.

KONTAKT: Lana Lemajić, agent prodaje, licenca br. 3921, mob: 060/30-19-600. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)