SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Kuća, Samostalna, Banoštor, Banoštor

Banoštor Banoštor Samostalna 43 m253.000 € + 3% posrednička naknada

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 3003622  BANOŠTOR,  PRLJUŠA, UKNJIŽENA PORODIČNA STAMBENA ZGRADA U OSNOVI POVRŠINE 43 m2 NA PLACU POVRŠINE 923 m2

Porodična stambena zgrada na samo 200 m od Dunava! Ako ste u potrazi za kućom, kako bi ste pobegli od gradske buke i gužve, na pravom ste mestu! Nudimo Vam kuću u Banoštoru, potez Prljuša. Deo koji je ušuškan zelenilom, na samo minut vožnje od glavnog puta, a opet s druge strane minut hoda do Dunava. Plac je pravougaonog oblika sa frontom od 14m. Konfiguracija terena je brdovita, kuća je pozicionirana u prvom delu placa gde je ravan teren, a voćnjak je smešten u drugom delu koji je pod nagibom. Drugi deo placa se može jako lepo iskoristiti samo treba pustiti mašti na volju. Kuća je kompletno renovirana kako unutra tako i spolja, sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Prizemlje ( kupatilo, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, terasa ), potkrovlje ( veća spavaća soba ). Pored kuće na placu se nalazi pomoćni uknjižen objekat površine 11 m2.Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu ili imate dodatnih pitanja, slobodno me kontaktirajte, sa zadovoljstvom ću podeliti informacije sa Vama.

KONTAKT: Nenad Dalmacija, agent prodaje, licenca br.2043, mob:065/823-61-12. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)