СОЛИС - ТО ЈЕ ИМЕ ЗА ВАШ ДОМ!

Куповина некретнине

КУПОВИНА НЕКРЕТНИНЕ

Куповина некретнине је одувек био захтеван и дуготрајан процес у коме је много купаца остао ускраћен за некретнине чија локација, површина, распоред, цена и квалитет одговарају њиховим жељама.

Како бисмо олакшали куповину, агенција СОЛИС НЕКРЕТНИНЕ својим клијентима препоручује широк избор некретнина из сопствене понуде, водећи притом рачуна о траженој локацији, површини објекта или парцеле, планираном буџету и другим специфичним захтевима. Купца на почетку информишемо о стању на тржишту некретнина и ценама које су постигнуте на жељеним локалитетима.

Након представљања адекватних некретнина, агенција ће договорити разгледање изабране некретнине и учествовати у преговорима о условима куповине. Искусни и поуздани менаџери агенције СОЛИС НЕКРЕТНИНЕ потрудиће се да, у складу са Вашим намерама и могућностима, постигну најповољнију цену и припреме сву документацију за склапање купопродајног уговора. Проналажење Ваше идеалне некретнине више неће бити дуготрајан и напоран процес, а агенција СОЛИС НЕКРЕТНИНЕ ће оправдати слоган:

СОЛИС - то је име за Ваш дом!