СОЛИС - ТО ЈЕ ИМЕ ЗА ВАШ ДОМ!

Плац, 1362 m2, Sremska Kamenica, Širi centar

Sremska Kamenica Širi centar 13 m 1362 m2133.000 EUR

Детаљан опис огласа

ŠIFRA: 7071848 … EKSKLUZIVNO POSREDOVANJE… SREMSKA KAMENICA, ŠIRI CENTAR-ULICA KNEZA MIHAILA, PLAC 1.362m2-LOKACIJA ZA GRADNJU... 

VAŠ DOM U MIRNOJ ULICI BLIZU SAMOG CENTRA SREMSKE KAMENICE!

Za stanovanje ili za gradnju! Sremska Kamenica je najtraženija lokacija za individualno stanovanje u neposrednoj okolini Novog Sada, kao i sve popularnija za gradnju manjih objekata za kolektivno stanovanje. Razloga je više i nema potrebe nabrajati ih. Oglašavamo prodaju građevinskog placa sa uknjiženom ruševnom kuće sa pomoćnim objektima, lokacije za gradnju, sa svim potrebnim komunalnim priključcima, u ulici Kneza Mihaila. Osunčani plac se prostire linijom istok-zapad i sastoji se od dve građevinske parcele, fronta 13m, dužine oko 105m! Nalazi se u zoni porodičnog stanovanja, dozvoljene spratnosti: glavni objekat: Su+P+1+Pk i pomoćni objekat P. Ostale detalje je najbolje potražiti kod nadležnog organa Grada, zaduženog za urbanizam. Možda je čak moguća i gradnja zatvorenog stambenog kompleksa spratnosti P+1+Pk? Proverite! A možda želite da obradujete sebe i članove svoje porodice gradnjom na ovoj lokaciji objekta za sopstvene potrebe? Zašto da ne?! Javite se za preliminarni razgovor, nakon koga Vam mogu organizovati gledanje ovog placa-lokacije za gradnju u terminu koji Vama odgovara. Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije i maksimalno olakšati proces njegove kupovine.

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)