SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Kuća, Samostalna, Novi Sad, Adice

Novi Sad Adice Samostalna 172 m2287.370 EUR

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 3003535 NOVI SAD, ADICE , PETOSOBNA KUĆA 172m

Predstavljamo vam izvanrednu kuću, kvalitetne gradnje i savršeno osmišljenog dizajna. Ova kuća ima ukupno 172 kvadratna metra i poseduje sve što vam treba za udoban i luksuzan život.
Kuća je građena ciglom, sendvič zid sa izolacijom od stiropora debljine 8 centimetara. Svaki detalj kuće je pažljivo izrađen sa vrhunskim materijalima. Spoljašni uglovi kuće su urađeni klinkerima, pružajući joj elegantan i trajan izgled. Unutrašnjost kuće takođe nije ništa manje impresivna. Plafon je izolovan sa 5 centimetara stiropora, obezbeđujući optimalnu temperaturu tokom cele godine.
Prozori su petokomorni sa PVC stolarijom, što doprinosi energetskoj efikasnosti. Unutrašnja vrata su izrađena od hrastovog drveta ručno, pružajući eleganciju i toplinu svakom prostoru. Hrastov parket i prvoklasna keramika dodaju luksuzan osećaj celoj kući.
Kuća poseduje kuhinju po meri izrađenu od prelepog orahovog drveta. Garaža je integrisana u samu kuću i opremljena grejanjem i pločicama, pružajući siguran i praktičan prostor za vaše vozilo. Kolski ulaz olakšava pristup.
Grejanje je centralno na gas, što je ekonomično i udobno. U dnevnom boravku se nalazi kamin koji će vam pružiti prijatnu atmosferu i dodatnu toplinu tokom hladnih dana. Prelepa terasa se proteže sa obe strane kuće.
Na tavanskom delu kuće je prostor koji je predviđen za opremanje u smislu sale za sport i zabavu, saune i tavanske ostave. U podrumskom postoru se nalazi ostava i još jedna prostorija koja trenutno služi  za odlaganje i peglanje.
Dvorište je uređeno sa pažnjom, a dominira prelepi himalajski bor. Tu su i različite vrste ukrasnog bilja koje doprinosi estetskom izgledu dvorišta. Ograda dvorišta je izrađena od tise, pružajući privatnost . Cena je za dogovor.
U donjem delu dvorišta je objekat od 56m koji moze da se opremi kao stambena jedinica.
KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)