SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

UPRAVLJANJE VREMENOM - SOLIS NEKRETNINE
SOLIS-NEKRETNINE 09-Apr-24 305 3

UPRAVLJANJE VREMENOM - SOLIS NEKRETNINE


UPRAVLJANJE VREMENOM - SOLIS NEKRETNINE


23.3.2024. godine u centru za obuku i mentorski rad agencije SOLIS NEKRETNINE održali smo još jedno u nizu predavanja sa ciljem usavršavanja profesionalnih veština našeg tima.

Tema je bila Upravljanje vremenom. Učili smo kako da nam vreme postane saveznik i prijatelj.


EFIKASNO UPRAVLJANJE VREMENOM


Naučili smo da za efikasno upravljanje vremenom potrebno je da savladamo i koristimo Alate za upravljanje vremenom kao što su:

1. Pisanje ciljeva

2. Kreiranje sopstvenog planera događaja i obaveza

3. Otkrivanje i uklanjanje kradljivaca vremena

4. Uputstva za odmaranje


Pisanje ciljeva

Pisanje ciljeva naglašeno je kao jedan od ključnih aspekata ka ostvarivanju ciljeva, podsećajući da bez zapisanog cilja, on ostaje samo u domenu želje. 


Kreiranje sopstvenog planera događaja i obaveza


Kroz interaktivnu vežbu, naučili smo da svoje obaveze svrstavamo u četiri kategorije: bitno, hitno, nije bitno, nije hitno. Ako dozvolimo da nam bitna obaveza postane hitna, ne završimo je na vreme, ulazimo u zonu neorganizovanosti što dovodi do stresa.


Kradljivci vremena


Došli smo do neverovatnog zaključka koliko zapravo vremena trošimo na stvari koje nam ne donose nikakav prihod.


Preko 20 sati nedeljno ljudi troše na društvene mreže, gledanje televizije, traženje izgubljenih stvari, odlaganja obaveza, neodlučnosti…


Uputstva za odmaranje


Imali smo prilike da se upoznamo sa različitim uputstvima za odmaranje koji su bitni radi očuvanja mentalnog i fizičkog zdravlja. Neki od tih su šetnja, trening, čitanje knjige..


Ključ za uspeh u industriji nekretnina


Ova tema posebno je bitna za našu industriju, gde je efikasno upravljanje vremenom ključno za postizanje uspeha. Zahvaljujemo svima koji su učestvovali u ovom inspirativnom događaju, pružajući podršku našoj viziji unapređenja profesionalnog razvoja u agenciji Solis nekretnine.

 Predavač: Slavko Bogdanović, Master Ekonomije, trener i privatni preduzetnik SOLIS nekretnine marketing team

 

Komentari

Komentar

rasipnik 10/Apr/2024

Odlicna tema! Vreme je verovatno najpotcenjeniji resurs. Ko nauci da ceni vise vreme i nacin na koji ga trosi nesto i uspe u zivotu, bilo poslovno, privattno ili kako god drugacije. Mi smo poznati kao rasipnici svega pa je vreme jos i ponajmanji problem.

SOLIS 10/Apr/2024

Poštovani, zahvaljujemo na Vašem komentaru. Vreme jeste strogo ograničeni resurs i svakome od nas je dato jednako vremena, koje svako od nas iskoristi na različite načine. Važnost Time menadžmenta ogleda se u svim aspektima života.


Komentar

Gordan 09/Apr/2024

Što više upravljam vremenom ređe sam u stresu. Odlična obuka!


Napišite komentar