SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGDa li su cene starih stanova u Novom Sadu iste kao i cene novih stanova

Da li su cene starih stanova u Novom Sadu iste kao i cene novih stanova (386)

SOLIS-NEKRETNINE 24-Jan-24 4

Cene starih stanova u Novom Sadu u poslednje vreme nisu uvek iste kao i cene novih stanova. Uopšteno gledano, cene novih stanova veće su od cena starih stanova, ali postoje značajne razlike u zavisnosti od:

Koji sprat izabrati kada kupujete stan u zgradi u Novom Sadu

Koji sprat izabrati kada kupujete stan u zgradi u Novom Sadu (957)

SOLIS-NEKRETNINE 09-Jun-23 2

Kada se kupuje stan u zgradi, izbor sprata najčešće zavisi od individualnih prioriteta i preferencija svakog potencijalnog kupca.

Kakva je ponuda garsonjera u Novom Sadu

Kakva je ponuda garsonjera u Novom Sadu (2561)

SOLIS-NEKRETNINE 28-Feb-22 2

Standardi su se promenili što se tiče gasonjera pa možemo reći da je to jedan prostor koji sadrži bukvalno sve: kuhinju, trpezariju, spavaći deo, kao i kupatilo sa toaletom, prostor koji je oivičen sa četiri zida.

Da li su Mikro stanovi revolucionarni trend u svetu

Da li su Mikro stanovi revolucionarni trend u svetu (1880)

SOLIS-NEKRETNINE 24-Feb-22 1

Poznato je kako sve više ljudi ne samo kod nas nego i u celom svetu, prosto hrli iz malih mesta u velike gradove. I tada u prenaseljenim gradovima nastaje problem koji možemo nazvati, „nestašica stambenih prostora“.

Zašto neki stanovi zadržavaju cenu i u doba krize

Zašto neki stanovi zadržavaju cenu i u doba krize (1933)

SOLIS-NEKRETNINE 19-May-21 3

Ulaganje novca u tržište nekretnina, sasvim sigurno je najsigurniji način ulaganja finansija. Ako recimo uložite svoj raspoloživi novac u kupovinu nekretnine u ovom slučaju u kupovinu stana, stan možete i rentirati pa će vam renta vratiti barem deo uloženog novca. Ali je sigurno da će taj stan uvek imati svoju vrednost, koja prema nekim predviđanjima može u kasnijem periodu biti samo još veća.

Novogradnja ili starogradnja u Novom Sadu za i protiv

Novogradnja ili starogradnja u Novom Sadu za i protiv (5046)

SOLIS-NEKRETNINE 04-Sep-20 3

Kada se razmišlja o tome da li u Novom Sadu treba kupiti stan u starogradnji ili novogradnji, pojedinačna mišljenja agenata koji se bave prodajom nekretnina, poprilično su različita. Razlog je veoma jednostavan, jer svaki stan u starogradnji ili novogradnji ima svoje prednosti, ali i mane.

Kako kupiti stan

Kako kupiti stan (7731)

SOLIS-NEKRETNINE 06-Dec-19 2

Najčešće prva pomisao na kupovinu stana, potencijalne kupce i dovodi u agencije za prometovanje nekretninama. Prilikom tog prvog kontakta sa potencijalnim kupcima, licencirani agenti ih prvo pitaju, koji su način plaćanja predvideli za kupovinu nekretnine za koju su zainteresovani.

Novo Naselje pruža viši kvalitet života i stanovanja

Novo Naselje pruža viši kvalitet života i stanovanja (3443)

SOLIS-NEKRETNINE 16-Mar-19 0

Novo Naselje je za razliku od drugih delova Novog Sada, građeno planski. Tokom stvaranja projekta i same izgradnje, urbanisti i arhitekte su razmišljali o kvalitetu stanovanja u tom delu grada. Novo Naselje poseduje sve potrebne sadržaje za svakodnevni porodični život!

Ko kupuje trosobne stanove

Ko kupuje trosobne stanove (6807)

SOLIS-NEKRETNINE 10-Oct-18 1

Trosobni stanovi su stambeni prostor, koji pored dnevne, poseduje još dve spavaće sobe, koje po svojoj kvadraturi imaju više od 10 kvadrata. To podrazumeva da spavaće sobe poseduju minimum od 12 pa sve do 15 kvadrata. Ovaj tip stanova najčešće poseduju dva mokra čvora u većini slučajeva je to izdvojeni taolet i posebno kupatilo, mada se u nekim slučajevima može pronaći i trosoban stan, koji poseduje i dva kupatila. 

Dvoiposobni stanovi u Novom Sadu

Dvoiposobni stanovi u Novom Sadu (4381)

SOLIS-NEKRETNINE 15-Aug-18 0

Pod dvoiposobnim stanom podrazumevamo nekretninu koja ima dve zasebne sobe. Zatim dnevni boravak u čijem sklopu može biti i kuhinjska niša, mada kuhinja može biti i odvojena. Naglasak što se nekretnine ovog tipa tiče, stavlja na dve potpuno odvojene sobe od ostalih prostorija u stanu. Dvoiposobne stanove u Novom Sadu, kupuju porodični ljudi.

Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.