SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGKoji su rizici samostalne kupovine nekretnine

Koji su rizici samostalne kupovine nekretnine (405)

SOLIS-NEKRETNINE 13-Jul-23 0

​​​​​​​Samostalna kupovina nekretnine može biti značajan korak u životu svakog čoveka, ali ona sa sobom nosi i određene rizike. Evo nekoliko značajnih rizika koje treba uzeti u obzir prilikom samostalne kupovine nekretnine:

Saveti koji će pomoći pri kupovini stana

Saveti koji će pomoći pri kupovini stana (5294)

SOLIS-NEKRETNINE 01-Feb-21 1

Jedno od najvažnijih dešavanja u životu svakog čoveka i njegove porodice, sigurno je kupovina nekretnine. Aktivnosti u vezi odabira i kupovine nekretnine, mogu biti izuzetno naporne, stresne pa i haotične.

Kako najbrže prikupiti potrebnu dokumentaciju za stambeni kredit

Kako najbrže prikupiti potrebnu dokumentaciju za stambeni kredit (9343)

SOLIS-NEKRETNINE 15-Dec-20 13

Nekretnine se u poslednje vreme sve češće kupuju putem stambenih kredita koje odobravaju banke. Ne postoje laka i ekspresna rešenja pa se nemojte baš striktno držati naslova ovog teksta, jer se ipak do odobrenog kredita morate dobrano potruditi i preznojiti. Ali zato tematika ovog teksta ima zadatak da potencijalnog kupca koji nekretninu želi kupiti putem kredita, što više edukuje i približi mu šta ga sve realno čeka pre samog odobrenja kredita od strane banke.

    Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.