SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGChatbotovi značajno utiču na funkcionisanje tržišta nekretnina

Chatbotovi značajno utiču na funkcionisanje tržišta nekretnina (205)

SOLIS-NEKRETNINE 03-Feb-24 4

Chatbotovi već utiču na poslovanje sa nekretninama, a njihov uticaj će se u narednim godinama samo povećavati. Chatbotovi su saputnici u digitalnom razgovoru, poput virtuelnih asistenata koji komuniciraju sa vama putem pisanog teksta ili glasa! Zamislite ih kao prijatelje na internetu, koji su dostupni neprekidno 24 časa i mogu da razgovaraju sa vama o gotovo svemu. U poslu sa nekretninama, chatbotovi su mali programi koji mogu da pričaju sa potencijalnim kupcima i prodavcima o kućama, sta

Da li veštačka inteligencija može ugroziti radna mesta agenata nekretnina

Da li veštačka inteligencija može ugroziti radna mesta agenata nekretnina (296)

SOLIS-NEKRETNINE 09-Jan-24 1

Veštačka inteligencija (VI) grana je računarstva koja se bavi stvaranjem mašina i programa koji imitiraju ljudsku inteligenciju. Ovo podrazumeva sposobnost računara da obavljaju zadatke koji zahtevaju tipično ljudske veštine poput učenja, zaključivanja, prepoznavanja slika, razumevanja jezika ili rešavanja problema.

Povratak Korenima: Dijaspora i njihov izbor nekretnina u Novom Sadu i Vojvodini

Povratak Korenima: Dijaspora i njihov izbor nekretnina u Novom Sadu i Vojvodini (365)

SOLIS-NEKRETNINE 19-Dec-23 2

Kupovina nekretnina u Novom Sadu i Vojvodini od strane dijaspore, izuzetno je interesantna tema. Dijaspora često ima različite motive za ulaganje u naš region, bilo da je to zbog sentimentalne povezanosti sa mestom porekla, investicionih prilika ili potrebe za stanovanjem.

Zašto se u Srbiji sve češće kupuju montažne kuće

Zašto se u Srbiji sve češće kupuju montažne kuće (375)

SOLIS-NEKRETNINE 14-Nov-23 1

Kupovina montažnih kuća postaje sve popularnija širom sveta, uključujući i Srbiju. Postoji nekoliko razloga za porast popularnosti montažnih kuća.

Da li se tržište nekretnina u Srbiji hladi ili usijava

Da li se tržište nekretnina u Srbiji hladi ili usijava (937)

SOLIS-NEKRETNINE 17-Mar-23 0

Tokom 2008. godine nastupila je svetska ekonomska kriza, pre svega zbog kraha tržišta nekretnina u Americi. Kriza se izuzetno brzo prelila na skoro ceo svet, međutim iako je imala negativnog uticaja i na tržište nekretnina u Srbiji, neki katastrofalan pad prodaje nekretnina u našoj zemlji nije se tada desio i za to postoji praktičan razlog.

Vojvođanski salaši sve popularnija destinacija za život

Vojvođanski salaši sve popularnija destinacija za život (1038)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Feb-23 0

Salaše možemo definisati kao poljsko imanje na kome su izgrađeni čardaci, staje, ekonomski objekti i naravno kuće za stanovanje. Poznato je da su salaši formirani još krajem 17. i početkom 18. veka, a seljaci su ih u to vreme koristili samo tokom leta, a tek kasnije salaši su korišćeni za svakodnevni život stočara i ratara.

Najpopularniji praznični trendovi u ukrašavanju doma

Najpopularniji praznični trendovi u ukrašavanju doma (443)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Jan-23 0

I nakon mnogih stresnih dana i brige o vašoj porodici tokom skoro cele godine, ima li šta lepše i romantičnije od nastupajućih prazničnih dana u decembru i januaru. Za sve nas ovo su dani u kojima se barem malo opustimo i uživamo sa najdražim osobama u našem životu.

Nazivi ulica Novog Sada kroz istoriju

Nazivi ulica Novog Sada kroz istoriju (1541)

SOLIS-NEKRETNINE 17-Jul-22 0

Istorijske prekretnice i turbulentna dešavanja, posebno su bila izražena na našim prostorima. Vekovima su se menjali nazivi država, a o promeni naziva ulica na Balkanu i da ne govorimo. Verujemo da veliki broj Novosađana ne zna stare nazive ulica Novog Sada kojima i danas hodaju.

Legenda o astronomskom satu Orloj

Legenda o astronomskom satu Orloj (978)

SOLIS-NEKRETNINE 15-Jul-22 1

Praški Orloj kako nazivaju ovaj izuzetno neobičan astronomski sat, postavljen je daleke 1410. godine na Staroj gradskoj kući u Pragu, glavnom gradu Češke republike. Smatra se kako je ovo treći najstariji astronomski sat na svetu, sat koji i u današnje vreme radi besprekorno.

Istorija Sremskih Karlovaca

Istorija Sremskih Karlovaca (2754)

SOLIS-NEKRETNINE 15-Jul-21 2

Sigurno ste barem jednom posetili Sremske Karlovce i uživali šetnjom kroz ovo simpatično Sremsko mesto. Ovaj gradić ima bogatu istoriju, a prvi pisani tragovi ukazuju na to da je na ovoj lokaciji 1308. godine još u doba Rimskog carstva, izgrađena tvrđava pod nazivom „Karom“.

Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.