SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGTržište nekretnina sve više se okreće digitalnim platformama

Tržište nekretnina sve više se okreće digitalnim platformama (135)

SOLIS-NEKRETNINE 04-Jul-24 0

Aplikacije i web stranice za pretraživanje nekretnina postaju sve popularnije, olakšavajući korisnicima pristup informacijama o dostupnim nekretninama!

Ko su internacionalni eksperti u svetu nekretnina

Ko su internacionalni eksperti u svetu nekretnina (163)

SOLIS-NEKRETNINE 31-May-24 1

Internacionalni eksperti u svetu nekretnina, profesionalci su sa visokim znanjem i iskustvom na globalnom tržištu nekretnina!

Da li znate šta je Boho stil

Da li znate šta je Boho stil (534)

SOLIS-NEKRETNINE 28-Feb-24 0

Boho ili Bohemian style smatrao se stilom dizajna koji krši pravila, a koji se pojavio u 19. veku. Boho stil se smatra i Boemskim stilom uređenja, a poznato je da su Boemi bili umetnici nekonvencionalnih shvatanja i delovanja. Boemi su sasvim sigurno imali uticaj na sad već nadaleko poznati Boho stil, a zanimljivo je to da su često putovali po siromašnim zemljama Evrope. To su bili najčešće pisci, slikari i glumci, a često su to bili putnici regije Bohemija u Češkoj.

Chatbotovi značajno utiču na funkcionisanje tržišta nekretnina

Chatbotovi značajno utiču na funkcionisanje tržišta nekretnina (501)

SOLIS-NEKRETNINE 03-Feb-24 4

Chatbotovi već utiču na poslovanje sa nekretninama, a njihov uticaj će se u narednim godinama samo povećavati. Chatbotovi su saputnici u digitalnom razgovoru, poput virtuelnih asistenata koji komuniciraju sa vama putem pisanog teksta ili glasa! Zamislite ih kao prijatelje na internetu, koji su dostupni neprekidno 24 časa i mogu da razgovaraju sa vama o gotovo svemu. U poslu sa nekretninama, chatbotovi su mali programi koji mogu da pričaju sa potencijalnim kupcima i prodavcima o kućama, sta

Da li veštačka inteligencija može ugroziti radna mesta agenata nekretnina

Da li veštačka inteligencija može ugroziti radna mesta agenata nekretnina (668)

SOLIS-NEKRETNINE 09-Jan-24 1

Veštačka inteligencija (VI) grana je računarstva koja se bavi stvaranjem mašina i programa koji imitiraju ljudsku inteligenciju. Ovo podrazumeva sposobnost računara da obavljaju zadatke koji zahtevaju tipično ljudske veštine poput učenja, zaključivanja, prepoznavanja slika, razumevanja jezika ili rešavanja problema.

Povratak Korenima: Dijaspora i njihov izbor nekretnina u Novom Sadu i Vojvodini

Povratak Korenima: Dijaspora i njihov izbor nekretnina u Novom Sadu i Vojvodini (581)

SOLIS-NEKRETNINE 19-Dec-23 2

Kupovina nekretnina u Novom Sadu i Vojvodini od strane dijaspore, izuzetno je interesantna tema. Dijaspora često ima različite motive za ulaganje u naš region, bilo da je to zbog sentimentalne povezanosti sa mestom porekla, investicionih prilika ili potrebe za stanovanjem.

Zašto se u Srbiji sve češće kupuju montažne kuće

Zašto se u Srbiji sve češće kupuju montažne kuće (1089)

SOLIS-NEKRETNINE 14-Nov-23 1

Kupovina montažnih kuća postaje sve popularnija širom sveta, uključujući i Srbiju. Postoji nekoliko razloga za porast popularnosti montažnih kuća.

Da li se tržište nekretnina u Srbiji hladi ili usijava

Da li se tržište nekretnina u Srbiji hladi ili usijava (1372)

SOLIS-NEKRETNINE 17-Mar-23 0

Tokom 2008. godine nastupila je svetska ekonomska kriza, pre svega zbog kraha tržišta nekretnina u Americi. Kriza se izuzetno brzo prelila na skoro ceo svet, međutim iako je imala negativnog uticaja i na tržište nekretnina u Srbiji, neki katastrofalan pad prodaje nekretnina u našoj zemlji nije se tada desio i za to postoji praktičan razlog.

Vojvođanski salaši sve popularnija destinacija za život

Vojvođanski salaši sve popularnija destinacija za život (1397)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Feb-23 0

Salaše možemo definisati kao poljsko imanje na kome su izgrađeni čardaci, staje, ekonomski objekti i naravno kuće za stanovanje. Poznato je da su salaši formirani još krajem 17. i početkom 18. veka, a seljaci su ih u to vreme koristili samo tokom leta, a tek kasnije salaši su korišćeni za svakodnevni život stočara i ratara.

Najpopularniji praznični trendovi u ukrašavanju doma

Najpopularniji praznični trendovi u ukrašavanju doma (548)

SOLIS-NEKRETNINE 08-Jan-23 0

I nakon mnogih stresnih dana i brige o vašoj porodici tokom skoro cele godine, ima li šta lepše i romantičnije od nastupajućih prazničnih dana u decembru i januaru. Za sve nas ovo su dani u kojima se barem malo opustimo i uživamo sa najdražim osobama u našem životu.

Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.