SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

"SOLIS NEKRETNINE" D.O.O. - BLOGInvestiranje u poljoprivredno zemljište

Investiranje u poljoprivredno zemljište (2830)

SOLIS-NEKRETNINE 28-Mar-21 2

Poljoprivredno zemljište je obradivo zemljište, koje se koristi za poljoprivrednu proizvodnju. Ljudi su nekada poljoprivredno zemljište obrađivali isključivo za sopstvene potrebe i za ishranu svoje porodice, ali i ishranu životinja koje su posedovali.

Kupovina njive isplativija investicija od kupovine stana

Kupovina njive isplativija investicija od kupovine stana (4447)

SOLIS-NEKRETNINE 01-Mar-21 2

Navikli smo u nekom prošlom vremenu da tržište nekretnina u Novom Sadu, Vojvodini pa i celoj Srbiji, funkcioniše nekim ustaljenim tokom. Međutim u poslednje vreme na tržištu nekretnina u regiji desile su se velike promene, a pojedine promene deluju čak i poprilično iznenađujuće.

Zašto je dobro ulagati novac u voćnjak

Zašto je dobro ulagati novac u voćnjak (6736)

SOLIS-NEKRETNINE 03-Jul-19 0

Voćnjak donosi sigurnu zaradu Brojna istraživanja su dokazala da voćnjak donosi najbolju zaradu. Isto tako i brojni poljoprivrednici, često kažu da je po njihovom mišljenju, voćarstvo najisplativija delatnost na našim prostorima.

Šta je poljoprivredno zemljište?

Šta je poljoprivredno zemljište? (11532)

SOLIS-NEKRETNINE 05-Feb-18 1

Poljoprivrednim zemljištem se smatra plodno obradivo tlo ili zemljište, koje se može obrađivati plugom i na kome se mogu uzgajati usevi. 

    Tekstove koji daju prave odgovore žele svi da pročitaju. Pošaljite nam na mejl teme koje Vas zanimaju i o kojima bi želeli da pišemo.