SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Troiposoban, 64m2, Novi Sad, Adice

Adice Troiposoban... sprat 0 od 2 TP120.000 EUR
1.875,00 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1048797 …EKSKLUZIVNO POSREDOVANJE… NOVI SAD, ADICE, STAN 64m2...

 

Oglašavamo prodaju uknjiženog, troiposobnog stana na Adicama, u neposrednoj blizini Telepa i Dunava.

Zgrada se nalazi odmah pored većeg broja manjih zgrada u tipskim naseljima, sa velikim prirastom stanovništva, pretežno porodica sa decom, ali opet je izdvojena, što pruža dozu privatnosti.

Stan, jedan od četiri u zgradi, veoma je funkcionalne strukture, trostrano orijentisan, linijom istok-jug-zapad, pa samim tim, veoma svetao.

Kvadratura je odlično iskorišćena, pa se stiče utisak veće površine. Stanom dominira veoma prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom ka dvorištu. Vlasnici taj deo dvorišta koriste kao terasu. Stan se sastoji od još tri spavaće sobe i kupatila.

Prevashodno je namenjen porodicama sa manjom decom, ali se deo prostorija, osim za stanovanje, može koristiti i za rad od kuće.

Novi objekat Predškolske ustanove je odmah iza ugla, ulica Branka Ćopića (autobuska linija broj 6), udaljena je 500m, Osnovna škola “Jožef Atila” 1km (autobuska linija broj 12), centar Novog Sada nešto manje od 6km.

Prizemlje (dva stepenika), tri spavaće sobe, odlična toplotna izolacija celog objekta, koja uz grejanje na toplotne pumpe, račune za grejanje čini veoma niskim, naročito u poređenju sa drugim vidovima grejanja, parking ispred zgrade...

Deo grada sa svom potrebnom infrastrukturom i tendencijom dodatnog razvoja, naročito putne infrastrukture. Oko 2km udaljenosti od novog mosta preko Dunava, što će izrazito pozitivno uticati na ceo kraj.

U ceni je kuhinja sa delom tehnike i trpazarijski deo, rađeni po meri. Ostali delovi nameštaja mogu biti predmet dogovora.

Vlasnici, prvi i jedini stanari, uselili su se u nov stan u drugoj polovini 2019. godine.

Stan je odlično održavan, sa puno pažnje.

Mogućnost kupovine putem stambenog kredita.

Gledanje je moguće u terminu koji Vama odgovara. Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ovog stana i maksimalno olakšati proces njegove kupovine.

 

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)