SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Troiposoban, 82m2, Novi Sad, Nova Detelinara

Nova Detelinara Troiposoban... sprat 5 od 5 CENTRALNO206.000 EUR
2.512,20 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA:1047411 Prodaja, TROIPOSOBAN STAN, NOVA DETELINARA, Novi Sad

Predstavljamo troiposobni duplex stan na Novoj Detelinari. Ovaj stan je savršen izbor za porodično stanovanje ili za one koji traže više prostora za život u urbanom delu grada. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog stana:
Prostorna troiposobna jedinica: Stan ima tri spavaće sobe, što ga čini idealnim za veće porodice ili one koji žele dodatni prostor za goste, kancelariju ili hobije.
Funkcionalan dizajn: Enterijer stana je osmišljen sa fokusom na funkcionalnosti. Prostrana kuhinja sa toplom ostavom integrisana u dnevni boravak sa trpezarijom.
Velika terasa: Stan poseduje terasu koja nije ušla u kvadraturu i pruža prelep pogled na okolinu.
Ostava: Stan takođe ima dodatni prostor za odlaganje, ( nije u kvadraturi ) što je vrlo praktično za čuvanje sezonskih stvari,
Orijentacija stana prema ulici.
Lokacija na Novoj Detelinari je dodatni plus, jer je četvrt sa svim potrebnim sadržajima u blizini, uključujući prodavnice, škole, parkove i javni prevoz. Stan je uknjižen i bez tereta.
Velika prednost ovog stana je sopstveno parking mesto u dvorištu zgrade koje je zatvorenog tipa i poseduje kapiju na daljinsko upravljanje.
Za više informacija možete kontaktirati da biste dogovorili pregled stana i saznali više o svim prednostima koje ovaj dom nudi.

KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)