SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Četvorosoban, 137m2, Novi Sad, Somborski bulevar

Somborski bulevar Četvorosoban... sprat 4 od 4 GS348.050 EUR
2.540,51 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA:1048098 , NOVI SAD, STAN, SOMBORSKI BULEVAR , ČETVOROSOBAN , 137m2 + KROVNA TERASA 137m2
Prodaje se stan u izgradnji od renomiranog investitora, Potpuna papirologija za ovu fazu građenja. Na Telepu, u neposrednoj blizini Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta, samo 6 km i 15 min udaljene od strogog centra grada.
Projektovana je upotreba najkvalitetnijih i modernih materijala sa toplotnom zaštitom objekta i zvučnom izolacijom, koji u svemu zadovoljavaju evropske i SRPS standarde. Svi podovi i plafoni su termoizolovani što omogućava nezavisno grejanje pojedinih prostora. Zvučna izolacija je predviđena izradom plivajućih podova koji odvajaju konstrukciju poda od zida (izvedeno od stiropora d=3cm) dok je prenošenje buke iz susednih stanova sprečeno izvođenjem pregradnih zidova d=25 cm.
Završna obrada podnih površina predviđeno je da se izvede prvoklasnim keramičkim pločicama i parketom zavisno od namene prostorije.
Parkiranje vozila je obezbeđeno na sopstvenoj parceli, u podrumu objekta i dva otvorena parkinga izvan garaža i na prizemlju otvorena parking mesta.
Objekat je pozicioniran tako da je sklonjen od buke a u neposrednoj blizini je gradski prevoz i vele marketi.
Dinamika plaćanja je prema izvedenim pozicijama i tako je formirana sama cena. Kupci prve nekretnine imaju pravo na povreat pdv-a.
 Gradi se objekat sa 30 stambenih jedinica različitih struktura (garsonjere, jednosobni, dvosobni, dvoiposobni, trosobni i četvorosobni stanovi) 
Za sve detaljnije informacije i konsultacije pozovite osobu za
 KONTAKT:Dragan Petrović master prodaje,licenca br.1587,mob: 381/63-520-296 (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)