SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Trosoban, 65m2, Novi Sad, Centar Stari grad

Centar Stari grad Trosoban... sprat 4 od 4 CENTRALNO207.550 EUR
3.193,08 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1047380 Centar Stari Grad: Predivan Dvoetažni Trosoban Stan sa Savršenom Lokacijom
Predstavljamo Vam trosoban dupleks stan u srcu Starog Grada, koji je izgrađen 2002. godine. Ovaj stan se ističe svojom bezkosinastom arhitekturom, što omogućava maksimalno iskorišćenje prostora. Na donjoj etaži smešteni su hodik, dnevni boravak sa integrisanom kuhinjom, terasa i toalet.
Kada koristimo drvene stepenice da bismo se popeli na drugi nivo, očekuju nas dve sobe i kupatilo sa ležećom kadom, dve terase. Stan je odlično održavan. Tri prostrane terase, obložene staklenim panelima, donose obilje prirodne svetlosti.
Ovaj stan je uknjižen i nema tereta, što olakšava proces prenosa vlasništva kao i kupovinu putem sredstava stambenog kredita. Dvostrano je orijentisan. Sa svojim odličnim položajem u centru Starog Grada, sve što vam je potrebno je na dohvat ruke - kafići, restorani, prodavnice i kulturne atrakcije.
Ukoliko želite stan koji kombinuje praktičnost i udobnost na izvanrednoj lokaciji, ovaj trosoban dupleks je savršen izbor. Ne propustite priliku da postanete deo ovog prijatnog stambenog prostora u samom srcu grada.
KONTAKT; Petrović Ljiljana, agent prodaje, licenca 1075, tel. 060 3771050, e-mail: ljiljana.petrovic@solis-nekretnine.rs (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)