SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Četvorosoban, 112m2, Novi Sad, Novo naselje

Novo naselje Četvorosoban... sprat 0 od 1 GSNA UPIT

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1048887. - Prodaja nekretnina u Novom Sadu... NOVI SAD - NOVO NASELJE. OPREMLJEN VIŠESOBAN STAN 112m2 SA SOPSTVENIM DVORIŠTEM.

Predstavljamo Vam uknjižen višesoban stan površine 112 m2 u Novom Sadu na novom naselje, na potezu Futoški put ka bistrici. Stan se prostire na prizemlju spratne kuće sa pripadajućim dvorištem. U prirodi se sastoji od komfornog trosobnog stana i garsonjere sa galerijom. Raspored trosobnog stana je izuzetno funkcionalan i pruža mogućnost lake organizacije života savremene porodice. Sastoji se od ulaznog predsoblja sa radnim prostorom, na koje se nadovezuje dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, dve prostrane spavaće sobe, degažman sa kupatilom i terasa. Garsonjera se nadovezuje na ovaj stan i funkcioniše kao samostalna stambena jedinica. Stan je dvostrano orijentisan. Veliku prednost ove nekretnine čini dvoršte, koje predstavlja zelenu oazu u urbanom gradskom okruženju. Stan je uknjižen 1/1. Prodaje se opremljen. Za više informacija pozovite....

KONTAKT: Natalija Radaković; menadžer prodaje; licenca broj 2698; telefon: 062/562-850. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)

Video