SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Stan, Četvorosoban, 114m2, Novi Sad, Novo naselje - Savina

Novo naselje - Savina Četvorosoban... sprat 4 od 4 CENTRALNO199.600 EUR
1.750,88 EUR/m2

Detaljan opis oglasa

ŠIFRA: 1048798 …EKSKLUZIVNO POSREDOVANJE… NOVI SAD, NOVO NASELJE - SAVINA, ČETVOROSOBAN STAN-DUPLEKS, 114m2...

 

Oglašavamo prodaju uknjiženog četvorosobnog dupleksa na lokaciji koju novosađani smatraju jednom od najpoželjnijih za život - Novo naselje-Savina, u zgradi investitora koji je sinonim za kvalitetnu, humanu gradnju - Budućnost.

Stan je izvorno bio trosoban, u jednoj etaži, ali je u međuvremenu proširen na gornju, tavansku etažu, uz formiranje još jedne sobe i kupatila.

Na gornju etažu se izlazi iz prostranog hodnika, spiralnim drvenim stepenicama, rađenim po meri.

Ako želite stan projektovan po meri čoveka, na koje je danas veoma teško naići, ovo je stan za Vas!

Koliko bi prostorija danas bilo smešteno u 86m2, površinu donje etaže sa dve spavaće sobe?!

Stanom dominira veliki, osvetljeni dnevni boravak sa trpezarijom, na koji se nadovezuje kuhinja sa prozorom, i izlaz na jednu od terasa, dvorišno orijentisanu. S druge strane, iz hodnika se ide u dve spavaće sobe i donje kupatilo. Obe sobe, zapadno orijentisane, imaju izlaz na terase, od kojih jedna nije u kvadraturi.

Velika soba sa kosinama i krovnim prozorima i kupatilo nalaze se na gornjoj etaži. Možda je moguće formiranje manje, čajne kuhinje?

Vlasnici su prvi stanari i jedini stanari.

Stan je odlično održavan.

Stepen ulaganja zavisi od eventualnih želja novih vlasnika.

Četvrti sprat u zgradi bez lifta (iznad su gornji deo stana i delom, tavan), dva kupatila, tri terase (ostava na jednoj od njih), dvostrana orijentacija, biciklana, veliki broj besplatnih parking mesta i zelenila oko zgrade i čitavom kvartu...

Postoji razrađena ideja o ugradnji lifta na mestu svetlarnika sa dvorišne strane, za šta je potrebna odluka stambene zajednice.

Stajalište linije broj 8 javnog gradskog prevoza nalazi se odmah iza ugla, dok se stajališta linija broj 2, 7, 9, s jedne, i 13, na drugu stranu, koje vode do centra grada, fakulteta, Štranda…, i objekat Doma zdravlja Novi Sad, udaljene su oko 500m, 7-8 minuta hoda.

Mnogi sadržaji za decu i odrasle sastavni su deo kvaliteta življenja na Savini i celom Novom naselju. Između ostalih, duge pešačke i biciklističke staze, igrališta za decu i odrasle...  

Gledanje je moguće u terminu koji Vama odgovara. Rado ću sa Vama podeliti dodatne informacije, organizovati gledanje ovog stana i maksimalno olakšati proces njegove kupovine. 

 

KONTAKT: Marko Petrović, direktor prodaje, licenca br. 3503, mob: 063/567-104. (Solis nekretnine, Novi Sad, upisan u Registar posrednika br. 544, tel: 021/520-231)