SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Kako efikasno upravljati prodajnim procesom i uspešno zaključiti prodaju – Dragiša Ristovski – D. R. Gilbert i Solis nekretnine
SOLIS-NEKRETNINE 18-Jun-24

Kako efikasno upravljati prodajnim procesom i uspešno zaključiti prodaju – Dragiša Ristovski – D. R. Gilbert i Solis nekretnine


Pridružite nam se 29. juna 2024. godine na specijalnom live stream događaju sa Dragišom Ristovskim, jednim od najuticajnijih i najplodonosnijih autora i trenera u oblasti poslovne edukacije i razvoja ljudskih resursa!

Dragiša, poznat i pod pseudonimom D.R. Gilbert, autor je 23 knjige prevedene na šest jezika i prodate u preko 200.000 primeraka. Njegove obuke i seminari, kojih je održao više od 3000, privukli su zaposlene iz više od 2500 kompanija širom sveta.

Sa trideset godina iskustva u realnom sektoru, Dragiša je ekspert u liderstvu, prodaji, pregovaranju i motivaciji zaposlenih. Njegov autentičan i energičan pristup konstantno motiviše i podstiče slušaoce.

Kreirao je više od 20 autorskih programa, uključujući i „Algoritam uticaja“, baziran na naučnim dostignućima iz oblasti socijalne psihologije.

Ne propustite priliku, prijavite se sada i budite deo ovog jedinstvenog iskustva koje će unaprediti vaše poslovne veštine i motivisati vas na nove uspehe.

 

Datum i vreme održavanja:

29.6.2024. god od 10 do 15 časova.

 

Cena edukacije je 2.999 din. U cenu je uračunat pdv.

Link za prijavu:

https://www.solis-nekretnine.com/kontakt.php

BONUS VIDEO:
 


Tagovi:

D. R. Gilbert

Komentari

Nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati ovu vest.

Napišite komentar