SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

Portal Nađi Dom proslavio 12 godina rada
SOLIS-NEKRETNINE 31-Oct-22

Portal Nađi Dom proslavio 12 godina rada


Jedan od najposećenijih portala za oglašavanje nekretnina NadjiDom.com proslavio je 12 godina uspešnog rada. Kako bi obeležili taj vredan jubilej i istovremeno zvanično predstavili novi vizuelni identitet sajta, u hotelu “Kragujevac” organizovana je proslava koja je na jednom mestu okupila oko 100 zvanica iz Srbije i regiona. Među gostima koji su stigli u Kragujevac našli su brojni partneri, predstavnici najeminentnijih građevinskih firmi i agencija za nekretnine, marketing stručnjaci, saradnici i mediji.

Agencija Solis nekretnine već dugi niz godina, na obostrano zadovoljstvo, sarađuje sa portalom NadjiDom.com u zajedničkim nastojanjima da klijentima na svaki način olakšamo prodaju, izdavanje i pronalazak odgovarajuće nekretnine.

Uspešna saradnja krunisana je specijalnom zahvalnicom koju je portal NadjiDom.com dodelio agenciji Solis nekretnine, uz posebnu napomenu da rad sa agencijom koja ima tradiciju dugu 30 godina predstavlja veliku čast, ali i obavezu da u godinama koje dolaze ovo partnerstvo nastavi da se razvija na najbolji mogući način.
 

Nadji dom
 

Portal NadjiDom.com mesečno poseti više od 150.000 korisnika, beleži preko 1.000.000 pregledanih stranica i ima 40.000 oglasa u prodaji i izdavanju.

- Naš fokus i u godinama koji dolaze biće kao i do sada na korisnicima i povratnim informacijama koje dobijamo od njih. Ostajemo posvećeni maksimalnom olakšavanju konverzacije između oglašivača i potrošača, temeljnoj analitici i prikazu relevantnih informacija sa tržišta na kojem svi zajedno poslujemo. Nastavljamo da pratimo trendove, kako na domaćem tako i na globalnom nivou - rekla je obraćajući se prisutnima urednica portala NadjiDom.com Marija Grahovac.
 

Nadji dom
 

Osim portala, ekipa NadjiDom.com stoji i iza programa za nekretnine - Relper. Reč je o specijalizovanom softverskom rešenju namenjenom agencijama za nekretnine. Relper je nastao saradnjom profesionalaca iz oblasti nekretnina i softverskog razvoja.
 

Nadji dom
 

Važan deo rada ovog uigranog tima čini konsalting i realizacija projekata vezanih za korisničku podršku. Kao zvanični partner jedne od vodećih platformi u svetu, Zendeska, ucestvovali su u  ključnim projektima iz domena korisničke podrške, od Australije do Amerike, ali su u najvećoj meri sarađivali sa klijentima u Evropi.
 

Nadji dom
 

- Upravo ta saradnja sa kompanijama širom sveta nam omogućava da imamo uvid u tehnološke trendove i da ih prilagodimo i primenjujemo kod nas, tako da ostanite sa nama i dalje - poručuju sa portala NadjiDom.com.
 

Nadji dom
 

Nadjidom SOLIS
 

Dobar provod nije izostao ni ovog puta. Bilo da se slavi u Novom Sadu ili u Kragujevcu, dobri partneri uvek su tu da uveličaju i zajedno proslave sve važne povode.  


Tagovi:

Nađi Dom

Komentari

Nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati ovu vest.

Napišite komentar