SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

DAN AGENTA - DOGAĐAJ KOJI SLAVI PROFESIJU AGENT ZA NEKRETNINE
SOLIS-NEKRETNINE 08-Jun-24 118 0

DAN AGENTA - DOGAĐAJ KOJI SLAVI PROFESIJU AGENT ZA NEKRETNINE


 

Agenti agencije Solis nekretnine su 10. maja 2024. god. održali događaj Dan agenta pod sloganom: USPEŠAN AGENT – SLOBODAN ČOVEK


Gordan Lemajić, direktor agencije Solis nekretnine, vodio je dogođaj sledećim redom: MENTORSKI PROGRAM i MENTORSKI PRIRUČNIK Snaga agencije za nekretnine meri se snagom agenata koji rade u toj agenciji. Iz tog razloga u agenciji Solis nekretnine postoji Mentorski program i Mentorski priručnik. Osnaživanje, obuka i unapređivanje veština agenta za nekretnine u agenciji Solis nekretnine odvija se neprestano radom mentora sa svojim učenicima – budućim uspešnim agentima.


USPEŠAN AGENT NENAD LAZIĆ


Jedan od uspešnih agenata agencije Solis nekretnine, Nenad Lazić, ispričao je kako izgleda njegov radni dan: ustaje u 5 ujutru, meditira, trenira, priprema se za posao koji započinje u 9 časova i često radni dan traje duže od osam sati, da bi se na kraju završio večernjim treningom što mu omogućava da sve radne zadatke, predviđene i nepredviđene, ispuni punim kapacitetom.


PENZIONERKE


Događaju su prisustvovale i penzionerke, bivše agentkinje koje su otišle u penziju iz agencije Solis nekretnine. Napomenule su da im je u agenciji najviše odgovaralo slobodno planiranje sopstvenog radnog vremena, kolegijalnost, vedar duh u firmi i mogućnost da se zaradi.


KODEKS


Promovisan je Kodeks agencije Solis nekretnine koji je uz Ideju i Misiju najvažniji dokument – povelja uz pomoć koje nameravamo da ostvarimo cilj: USPEŠAN AGENT – SLOBODAN ČOVEK SAJT AGENCIJE SOLIS NEKRETNINE Doneta je odluka, od 1. januara 2024. godine agencija Solis ne oglašava se na portalima za nekretnine. Ponuda nepokretnosti agencije Solis nekretnine može se videti isključivo na našem sajtu.


MASKOTA AGENCIJE SOLIS NEKRETNINE


Na događaju je prvi put predstavljena maskota agencije i objavljeno je ime maskote: Svetlan. Maskota predstavlja uspešnog agenta koji se tim poslom bavi iz sopstvenih interesa u cilju postizanja finansijske nezavisnosti, a na zadovoljstvo klijenta koji koristi visokoprofesionalne usluge agenta agencije Solis nekretnine.


SLIDO PLATFORMA – PITANJA


Odgovoreno je na nekoliko pitanja dobijenih preko platforme Slido. Pitanja su se ticala specifičnosti rada posrednika u prometu nekretninama kao i odluke da se napuste portali za oglašavanje jer, kako je direktor Lemajić objasnio, nove tendencije u digitalnom marketingu nameću potrebu nezavisnosti od tuđih digitalnih platformi.


ZDRAVICA


Izvršni direktor, Dragan Rabatić, dao je završnu reč na događaju apostrofirajući zahtevnost profesije AGENT ZA NEKRETNINE rečima: Da je agent biti lako, agent bi bio svako i pozvao je svoje kolege agente na koktel u njihovu čast. SOLIS nekretnine marketing team Posetite stranicu NOVOSTI na našem sajtu https://www.solis-nekretnine.com/novo...

 

BONUS VIDEO:

Komentari

Nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati ovaj blog.

Napišite komentar