SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

ZOLTAN DANI PUKOVNIK I SOLIS NEKRETNINE, 15. januar 2024.
SOLIS-NEKRETNINE 23-Feb-24 1291 3

ZOLTAN DANI PUKOVNIK I SOLIS NEKRETNINE, 15. januar 2024.


VEČE POBEDNIKA SOLIS NEKRETNINE

ZOLTAN DANI PUKOVNIK I SOLIS NEKRETNINE, 15. januar 2024.


ZOLTAN DANI - 21. sekunda - on je oborio nevidljivog F117A!


Veče 15. januara 2024. pamtićemo po inspirativnom gostovanju gospodina Zoltana Danija, pukovnika VS u penziji koji nam je pričao o događajima koji su doveli do, u svetu poznatog i do tad nezabeleženog događaja, obaranja "nevidljivog" aviona američke vojske tipa F117A tokom NATO agresije na našu zemlju 1999. godine.

Prema rečima gospodina Danija, dobro obučenoj posadi raketne jedinice potrebno je najviše 20 sekundi od trenutka uočavanja cilja do ispaljivanja rakete. Već sledeći sekund je kasno i dovodi posadu u ogroman rizik i opasnost od otrkivanja i pogotka od strane neprijatelja.

Zoltan Dani: "Dajte da ta 21. sekunda bude sve ono što ćemo živeti kasnije" Pilot oborenog F117A Dejl Zelko - Shvatio sam da sam pogrešio.


SUSRET SA PATRIJARHOM PAVLOM

Patrijarh Pavle kaže: Praštanje govori o nama koji praštamo. On je grešnik, pa je grešnik. Ako on prihvati da je grešnik i traži oprost, onda je njegova duša spašena".


USPEŠAN OFICIR; SUPRUG, OTAC, PREDUZETNIK

Pored toga pukovnik Zoltan Dani je kolektivu agencije Solis nekretnine pričao i o svom odrastanju, školovanju, vojnoj karijeri, penzionerskim danima... navodeći brojne principe koji su ga vodili kroz život čineči ga uspešnim oficirom i srećnim porodičnim čovekom.

 

Komentari

Komentar

budjanovci 14/Mar/2024

"izvinite, nismo znali da je nevidljiv"


Komentar

ministar 14/Mar/2024

Buduci predsednik, kad bi pameti u ovom narodu bilo.


Komentar

Gordan 26/Feb/2024

Narodni heroj.


Napišite komentar