SOLIS - TO JE IME ZA VAŠ DOM!

ISTRAŽUJEMO: Šta se dešava na tržištu nekretnina u Novom Sadu
SOLIS-NEKRETNINE 01-Apr-23 571 1

ISTRAŽUJEMO: Šta se dešava na tržištu nekretnina u Novom Sadu


Popis je pokazao da je Novi Sad jedan od dva grada u Srbiji sa većim prilivom stanovništva pa i dalje postoji velika potražnja za kupovinom nekretnina. Kao i prethodnih godina, najpopularniji delovi grada sa najvećim cenama kvadrata su Centar, Stari Grad, Grbavica, Podbara, Kej,  Limani, a među najjeftinijim su Adice, Klisa i Sajlovo. 

Zato se i dalje beleži blaži rast cena nekretnina jer je, po rečima Ivana Radulovića, direktora prodaje u "Solis nekretninama" na to uticalo mnogo faktora od kojih je većina još uvek prisutna.  

 Cene nekretnina u Novom Sadu još uvek nisu počele da idu na dole, mada se tržište trenutno po tom pitanju stabilizuje. To, konkretno, znači da cene kvadrata neće ići na gore i zato savetujem i prodavce da, kada prodaju nekretninu, ne gledaju tuđe iznose u oglasima već da budu realni jer je razlika između oglašenih i prodajnih cena uvek prisutna. Cene koje prelaze 3.000 evra po metru kvadratnom još uvek nisu prodajne u Novom Sadu, a to važi i za izgradnju – kaže Radulović.

Pogledajte ceo tekst ovde.

Komentari

Komentar

Dušan Milović 05/Apr/2023

Lepo i iskreno rečeno. Bravo


Napišite komentar